Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Hagi a vorbit despre festivitatea de după România – Elveția 1-0. ”Minunat! Extraordinar!”

Gică Hagi a lăudat la FANATIK SUPERLIGA inițiativa FRF de a organiza o festivitate pe Arena Națională la finalul meciului România - Elveția 1-0.
22.11.2023 | 21:58
Hagi a vorbit despre festivitatea de dupa Romania  Elvetia 10 Minunat Extraordinar
Gică Hagi a lăudat la FANATIK SUPERLIGA inițiativa FRF de a organiza o festivitate pe Arena Națională la finalul meciului România - Elveția 1-0. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Calificarea echipei naționale a României la un turneu final după o pauză de 8 ani a fost sărbătorită așa cum se cuvine. Petrecerea a pornit după ultimul fluier al partidei cu Elveția, care a pus capăt preliminariilor Euro 2024.

Gică Hagi, încântat de festivitatea organizată după România – Elveția 1-0

Intrat prin telefon la cea mai recentă ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA, Gică Hagi s-a arătat impresionat de festivitatea care a avut loc chiar pe gazon la finalul întâlnirii România – Elveția 1-0, prin care s-a sărbătorit calificarea la Euro 2024.

ADVERTISEMENT

”E o calificare, e locul 1, lumea a fost fericită, a fost bucuroasă și s-a făcut un spectacol, e normal. Trăim în lumea marketingului, nu? S-au schimbat lucrurile nu mai sunt ca pe vremea noastră, cum era înainte. Lucrurile merg, dinamica există și trebuie să te adaptezi la ce e nou. A fost senzațional. Totul a fost senzațional”, a declarat Hagi.

Fostul mare fotbalist consideră că această calificare a ”tricolorilor” la turneul final al Euro 2024, aduce cu sine și o strângere a rândurilor între români: ”Succesele aduc unitate. Trebuie să ne luptăm pentru a avea succes. Performanțele aduc unitate, fericire, bucurie. Numai gândul ăsta trebuie să fie.

ADVERTISEMENT

Fotbal românesc trebuie să se gândească la lucrurile astea, să-și aducă aminte ce succese au fost. Performanțele cele mai frumoase trebuie date, trebuie apreciate fiecare și construit un viitor foarte bun, foarte puternic”.

Hagi cere investiții majore în fotbalul intern

”Dacă vrem să excelăm din nou, să fim acolo iar. Dacă nu o să se întâmple din când în când, o să ne bucurăm foarte mult și după aia iar o să vină o perioadă de decepții. România totdeauna e unită. O țară foarte frumoasă, numai că în ultima perioadă multe decepții. Și atunci lipsa de performanță normal că atrage și părți negative.

ADVERTISEMENT

Uite că a venit această calificare și sperăm că vor veni mai multe și o să mergem pe un trend ascendent și o să devenim din nou cum eram înainte cu jucători valoroși în Europa, care au valoare, care au cotă. Și o să vină automat respectul celor de afară.

Echipele noastre de club și ele să facă mult mai mult, să creștem bugetele, să investim în fotbal. Sunt multe de făcut. Să investim în fotbal intern așa cum trebuie, să-l ducem la alt nivel. Pentru că de acolo pleacă, noi formăm jucătorii, echipele de club antrenează.

ADVERTISEMENT

Dacă vrem jucători competitivi foarte buni trebuie să investești în primul rând foarte mult în fotbalul intern. Ne trebuie bugete ca să putem să aducem calitate”, a mai spus Gică Hagi, la FANATIK SUPERLIGA.

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

Hagi, impresionat de festivitatea de pe Arena Națională

ADVERTISEMENT