Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Hagi pregăteşte o revenire spectaculoasă la Farul: „Este un jucător scump, dar interesant!”

Gică Hagi poate să aducă un fost jucător care a strălucit sub comanda sa la Farul. Declarații oficiale cu privire la transferul său
25.11.2023 | 11:59
Hagi pregateste o revenire spectaculoasa la Farul Este un jucator scump dar interesant
Gică Hagi l-ar putea readuce pe Jefte Betancor, care a marcat 16 goluri în 35 de meciuri pentru Farul. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gică Hagi ar putea să îl aducă la Farul Constanța pe Jefte Betancor, proaspăt pus pe liber de CFR Cluj. Atacantul spaniol a marcat pentru „marinari” 16 goluri în 35 de meciuri.

Gică Hagi ar putea să îl readucă la Farul pe Jefte Betancor: „E un jucător interesant, dar scump”

Horia Ivanovici a abordat la FANATIK SUPERLIGA un subiect interesant cu Ciprian Marica: „V-ați gândit să-l luați pe Jefte înapoi sau nu se pune problema? Să înțeleg că analizați… E în vizorul vostru. Sau nu vă interesează? 

ADVERTISEMENT

Ciprian Marica a recunoscut interesul celor de la Farul pentru fostul golgheter al echipei cedat în Gruia sezonul trecut: „E jucător interesant, dar scump. Să vedem. Pe partea tehnică Gică are decizia finală, ne spunem părerea iar el e cel care decide și în funcție de buget”.

Acționarul minoritar al celor de la Farul e conștient însă că jucătorul e departe de forma pe care a arătat-o la „marinari”: „Dacă ne vom permite un jucător ca el și dacă Gică va crede că… el trece printr-o perioadă în care nu s-a acomodat și nu a fost fericit la CFR”.

ADVERTISEMENT

Marica însă susține că aducerea unui jucător de 30 de ani nu face tocmai parte din strategia clubului: „Noi trebuie să ne promovăm tinerii noștri. Pentru că avem tineri valoroși. La noi a jucat excelent. Ne-a ajutat”.

Gică Hagi și-l permite pe Jefte Betancor? „Nu cred în momentul de față”

Robert Niță însă e de părere că Jefte e un jucător care pretinde un salariu prea ridicat pentru Farul: „Nu cred că își permit în momentul de față”. Horia Ivanovici însă nu exclude deloc posibilitatea ca jucătorul să revină la Hagi: „Acuma știi cum e și cu Jefte, mai lasă și el din nas. Și apropo de întors la Hagi care iar reinventează. Cât o mai putea și el să tot îi reinventeze”.

ADVERTISEMENT

Florin Gardoș consideră că vârful spaniol nu este un jucător terminat: „Bine, Jefte nu e chiar într-o situație așa nasoală. Dacă acceptă nu l-aș pune în categoria resuscitaților. E un jucător de care te poți folosi din prima”.

Robert Niță argumentează și explică de ce nu crede că acest transfer se poate efectua: „A jucat cât de cât, e un jucător bun, are ritm de competiție, nu vine după o perioadă de inactivitate de luni bune, ca să accepte să vină pe un plafon salarial care există la Farul Constanța”. 

ADVERTISEMENT

Luni, marți și vineri de la 10:30 FANATIK SUPERLIGA e LIVE pe site-ul FANATIK.RO. Emisiunea apare ÎN PREMIERĂ pe Facebook și YouTube de la 17:30. Horia Ivanovici vă așteaptă duminică, 19 noiembrie, ora 10:30 la o ediție specială după meciul Israel – România.

Gică Hagi, aproape de un nou transfer la Farul: „Interesant, dar scump”

ADVERTISEMENT