Sport

Mihai Stoica, explicații pentru postarea făcută după Rapid – CFR Cluj 3-1: ”S-a înțeles greșit mesajul”

Mihai Stoica a avut un comentariu ironic la finalul meciului Rapid - CFR Cluj 3-1, în care a ținut să-i înțepe pe ardeleni.
26.09.2023 | 11:37
Mihai Stoica explicatii pentru postarea facuta dupa Rapid  CFR Cluj 31 Sa inteles gresit mesajul
Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a explicat faptul că postarea făcută după meciul Rapid - CFR Cluj 3-1 nu are nicio legătură cu arbitrul Istvan Kovacs și cu formația din Gruia, ci cu kinetoteraputul Ovidiu Kurti. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT
26-09-2023
08:44

Mihai Stoica își explică postarea

Managerul general al FCSB, Mihai Stoica, a explicat faptul că postarea făcută după meciul Rapid – CFR Cluj 3-1 nu are nicio legătură cu arbitrul Istvan Kovacs și cu formația din Gruia, ci cu kinetoteraputul Ovidiu Kurti.

”S-a înțeles greșit mesajul ‘No K no party’. Sunt dator opiniei publice cu o explicație. Asta pentru a limpezi lucrurile. Ieri, Elias Charalambous, Lucian Filip și Ovidiu Kurti și-au aniversat ziua de naștere.

Ne-am pregătit să-i celebrăm. Doar că Ovidiu Kurti a uitat să-și încarce autoturismul și n-a mai ajuns la Sibiu, unde-l așteptam cu nerăbdare. Astfel, nu s-a putut organiza party-ul plănuit. No Kurti no party. El era K”, a scris Stoica, pe contul de Facebook.

 

Giuleștenii s-au impus clar în derby-ul feroviar și au urcat până pe locul 3 în clasamentul SuperLigii. Trupa lui Bergodi a fost o singură dată în dificultate, în prima repriză, la scorul de 1-1, când oaspeților li s-a anulat cu VAR un gol pentru un ofsaid milimetric.

Ironia lui Mihai Stoica după Rapid – CFR Cluj 3-1

La finalul partidei Rapid – CFR Cluj 3-1, care a încheiat etapa a 10-a din SuperLiga, managerul general al echipei FCSB, Mihai Stoica, a avut un comentariu ironic la adresa formației din Gruia.

ADVERTISEMENT

”No K no party (n.r. – Fără K nu e petrecere)”, a scris oficialul vicecampioanei României pe contul de Facebook, făcând referire la faptul că CFR Cluj este tot timpul ajutată de arbitrul Istvan Kovacs.

Ultima dată când Kovacs s-a aflat la centru într-un meci al formației din Gruia s-a întâmplat în runda precedentă, la jocul de pe teren propriu cu Petrolul. Clujenii s-au impus cu 1-0, dar ploieștenii au acuzat neacordarea a două penalty-uri.

ADVERTISEMENT

Dacă la duelul dintre portarul Răzvan Sava și atacantul Alexandru Musi, președintele CCA, Kyros Vassaras, a declarat că nu se impune lovitură de la 11 metri, la cel dintre Ajeti și Pedro a recunoscut că trebuia dictat penalty.

Kovacs, anchetat de Comisia de Disciplină

Gigi Becali a făcut acuzații grave la adresa Comisiei Centrale a Arbitrilor. Patronul FCSB-ului a comparat CCA cu filmele de mafioți și îl arată cu degetul pe Istvan Kovacs pentru felul în care influențează partidele din SuperLiga.

ADVERTISEMENT

În cadrul emisiunii MAX PROFEȚIILE LUI MITICĂ, Dumitru Dragomir a discutat despre un subiect intens dezbătut în campionatul românesc, aroganța arbitrilor. Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal îl vede pe Kovacs drept numărul unu la acest capitol.

Președintele FRF, Răzvan Burleanu, a mărturisit că Istvan Kovacs este cel mai bun arbitru român al momentului și că ar putea arbitra fără probleme orice meci din prima ligă din România, însă a recunoscut că relațiile acestuia cu oameni influenți din Cluj sunt anchetate de Comisia de Disciplină.

ADVERTISEMENT

După gafele comis de la CFR Cluj – Petrolul, Valeriu Răchită a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre faptul că Istvan Kovacs a primit o delegare internațională în Arabia Saudită, acolo unde a oficiat duelul Damac – Al Hilal 1-1.


  • 2,60 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „2 solist și peste 3,5 goluri” la meciul FC Bihor – FCSB

ADVERTISEMENT