News

Hală pentru creșterea păsărilor din Satu Mare, cuprinsă de flăcări. Fumul negru poate fi văzut de la câțiva kilometri distanță

Un incendiu puternic a izbucnit, luni, la o hală pentru creșterea păsărilor din Satu Mare. Zeci de pompieri, la fața locului.
25.03.2024 | 17:09
Hala pentru cresterea pasarilor din Satu Mare cuprinsa de flacari Fumul negru poate fi vazut de la cativa kilometri distanta
Incendiu la o hală pentru creșterea păsărilor/ colaj Fanatik/ Foto portalsm.ro
ADVERTISEMENT

O hală pentru creșterea păsărilor din Satu Mare a fost cuprinsă de flăcări, luni, incendiul puternic cuprinzând o suprafață de circa 2.000 metri pătraţi. Mai multe autospeciale ale pompierilor intervin la locul solicitării.

Incendiu puternic la o hală pentru creșterea păsărilor, în Satu Mare

Un incendiu violent a izbucnit la o hală din localitatea Sechereşa, acolo unde sunt adăpostite păsări de curte. Flăcările puternice au cuprins o mare parte din clădire, iar fumul negru poate fi văzut de la câțiva kilometri distanță.

ADVERTISEMENT

În zona respectivă au ajuns salvatorii din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare, cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă. Alte două autospeciale au fost solicitate de la Punctul de Lucru Tășnad.

Având în vedere amploarea evenimentului, reprezentanții ISU au fost nevoiți să solicite și ajutorul colegilor din județul Sălaj, potrivit presei locale. În interiorul halei nu se aflau păsări, atunci când a izbucnit incendiul.

ADVERTISEMENT

Totodată, focul s-a manifestat cu mari degajări de fum, conform pompierilor. Din fericire, salvatorii au reușit să îl localizeze și să evite propagarea lui. Deocamdată, cauza izbucnirii flăcărilor nu este cunoscută, urmând ca cercetările să stabilească de la ce a pornit incendiul.

Bărbat de 54 de ani, mort într-un incendiu produs în Timiș

Un eveniment similar a avut loc, săptămâna trecută, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la o hală de depozitare din localitatea Recaș, județul Timiș. Clădirea a fost cuprinsă de foc în întregime, fiind afectată o suprafață de circa 800 de metri pătrați.

ADVERTISEMENT

Din nefericire, incendiul din județul Timiș a avut urmări tragice, în interiorul halei fiind descoperit trupul neînsuflețit al unui bărbat de 54 de ani. Pompierii au reușit să stingă focul amenințător după aproximativv două ore.

Ulterior, salvatorii au găsit cadavrul bărbatului. Cel mai probabil, victima lucra aici. Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru infracțiunile de distrugere și ucidere din culpă. Urmează să se stabilească în ce împrejurări s-a produs tragedia.

ADVERTISEMENT

„Incendiul s-a manifestat cu ardere generalizată pe o suprafaţă de aproximativ 800 mp, cuprinzând hala în întregime. Din nefericire, din interiorul halei a fost extrasă o persoană decedată”, au informat reprezentanții ISU Timiș, la momentul respectiv.

 

 

ADVERTISEMENT