Sport

Handbalistele de la Rapid au ascuns mingea și au pus mâna pe pensule. În prag de Paște s-au distrat ca în copilărie și au creat mici opere de artă … în vișiniu

Lidere în Liga Florilor, handbalistele de la Rapid au luat o pauză de la sportul preferat și s-au pus pe pictat, demonstrând că sunt artiste nu doar pe semicerc, ci și în vopsitul ouălor de Paște.
22.04.2022 | 17:02
Handbalistele de la Rapid au ascuns mingea si au pus mana pe pensule In prag de Paste sau distrat ca in copilarie si au creat mici opere de arta  in visiniu
Handbalistele de la Rapid și-au etalat calitățile artistice în Săptămâna Mare. Au pictat ouă și și-au pus o dorință
ADVERTISEMENT

De aproape două decenii așteaptă fanii Rapidului un nou titlu național la handbal feminin. Chiar dacă tradiția nu spune că de Paști e bine să-și pui o dorință, handbalistele lui Carlos Viver au ilustrat în desenele de pe ouă ce și-ar dori la final de sezon.

Inimi și ouă vișinii

Laura Popa, Elena Voicu, Dorina Korsos, Claudia Constantinescu și trei dintre bursierii proiectului ”Inimi vișinii” au petrecut o oră colorând și desenând ouă de Paște.

ADVERTISEMENT

Evident, toate micile opere de artă au fost vișinii. Multiplă câștigătoare a Ligii Campionilor, cu Gyor, Dorina Korsos a scris numele actualei sale echipe și făcut inimioare, Elena Voicu s-a remarcat printr-un iepuraș cu medalia de aur la gât, Claudia Constantinescu a ales să picteze flori, iar Laura Popa și-a amintit de copilărie și a desenat motive tradiționale.

”A fost o experiență plăcută, mi-am amintit de momentele copilăriei, atunci când pictam ouă împreună cu familia mea. Am descoperit că am colege foarte talentate. Nu știam de această latură artistică a lor”, a spus Elena Voicu.

ADVERTISEMENT

Sunt nerăbdătoare să revină pe parchet

Rapidistele nu au multe zile de liniște și nici nu își doresc acest lucru. Sunt nerăbdătoare să aducă primul titlu de campioană în Giulești după aproape 20 de ani.

”Suntem nerăbdătoare, mai avem patru meciuri, o lună și ceva până la momentul în care ne putem bucura de rodul muncii noastre. Este visul tuturor să avem o medalie de aur, ne gândim zi de zi la acest lucru și sper să ne bucurăm de transformarea visului în realitate la finalul campionatului.

ADVERTISEMENT

Ne dorim foarte mult, se vede asta la fiecare antrenament al nostru, dar și la fiecare meci. Nu ne-a interesat deloc faptul că oamenii nu ne dădeau șanse la startul sezonului sau nu se gândeau că noi vom conduce atâta timp campionatului.

Pentru noi a fost important să ne bucurăm meci de meci de tot ce am reușit să creăm în acest an: un colectiv minunat și o adevărată familie”, a adăugat Elena Voicu.

ADVERTISEMENT

Cu patru etape înaintea ultimei sirene, Rapid este lider în Liga Florilor cu 57 de puncte, unul mai mult decât CSM București și 11 în fața celei mai titrate echipe din României, SCM Râmnicu Vâlcea.

Meciurile în întrecerea internă de handbal feminin se reiau peste două săptămâni, când Rapid va evolua în deplasare la CSU Știința București.

ADVERTISEMENT