Sport

Rușine națională! Haos după ploaia torențială de la Arena Națională. Centrul de acreditare de la Euro 2020, inundat! Exclusiv

Ploaia torențială din București a dat peste cap organizarea meciului Austria - Macedonia de Nord, de la Euro 2020. Alături de Arena Națională, a fost inundat și centrul de acreditări.
12.06.2021 | 19:28
Rusine nationala Haos dupa ploaia torentiala de la Arena Nationala Centrul de acreditare de la Euro 2020 inundat Exclusiv
ADVERTISEMENT

Zi dificilă pentru cei care se ocupă de organizarea primului meci din istoria Euro 2020 în România. Ploaia torențială din București a inundat Arena Națională și naționala Austriei a fost nevoită să își anuleze antrenamentul oficial.

Haos după ploaia torențială de la Arena Națională! Centrul de acreditare, inundat

Din informațiile FANATIK, ploaia a produs pagube majore și la Casa Fotbalului, acolo unde este centrul de acreditare al jurnaliștilor pentru turneul final. Acesta a fost la rându-i inundat de ploaia torențială și organizarea a fost dată peste cap.

ADVERTISEMENT

Centrul de acreditare a fost poziționat la subsolul din Casa Fotbalului, iar ploaia torențială a inundat încăperea, chiar în momentul în care jurnaliștii austrieci ajunși la București pentru meciul de duminică, își ridicau acreditările.

Decizie în situație de criză! Centrul de acreditare, mutat la parter la Casa Fotbalului

FANATIK a aflat că s-a luat decizia de a se muta centrul de acreditare la parterul instituției, în condițiile în care încăperea special amenajată la subsol a fost inundată și a devenit inutilizabilă.

ADVERTISEMENT

Astfel, voluntarii au fost nevoiți să mute foarte multe echipamente, iar în tot acest timp s-au creat întârzieri mari cu privire la emiterea acreditărilor.

Jurnaliștii austrieci au așteptat o oră și jumătate pentru a-și putea ridica acreditarea!

Din informațiile noastre, jurnaliștii austrieci au fost nevoiți să aștepte mai mult de o oră și jumătate pentru a-și ridica acreditările pentru meciul de duminică.

ADVERTISEMENT

Duminică, România va organiza primul meci din istorie la un turneu final. De la ora 19:00, naționala Austriei va întâlni Macedonia de Nord, în primul meci programat în grupa C a competiției.

La ora meciului se anunță din nou precipitații importante la București, însă organizatorii speră ca meciul să nu fie periclitat de ploile torențiale care au căzut în ultimele zile în București.

ADVERTISEMENT

Acoperișul Arenei Naționale nu va fi tras!

Acoperișul Arenei Naționale nu poate fi tras pentru meciul de la Euro 2020 din cauza unei directive UEFA din 2013 care spune că stadioanele care au acoperiș retractabil nu pot folosi această facilitate nici în caz de ploaie torențială pentru a asigura condiții egale tuturor competitoarelor.

Astfel, acoperișul nu va fi tras nici la ora meciului, chiar dacă în București se vor înregistra precipitații. Următorul meci programat pe Arena Națională va fi joi, de la ora 16:00 când Macedonia de Nord joacă împotriva Ucrainei.

Naționala Austriei și-a mutat antrenamentul oficial pe stadionul Steaua. Noua arenă din Ghencea este baza de pregătire a naționalei Macedoniei de Nord la acest turneu final.

  • 12.000.000 de euro a costat acoperișul Arenei Naționale
  • 12.500 de spectatori pot intra pe Arena Națională la meciul Austria – Macedonia de Nord

 

ADVERTISEMENT
Tags: