Life

Cum se comportă Prințul Harry și Meghan Markle când nu sunt filmați. Fosta dădacă a fiului lor a spus totul

Ce atitudine adoptă Prințul Harry și Meghan Markle când nu sunt în public. O fostă bonă de-a băiatului lor a făcut dezvăluiri.
27.01.2023 | 07:05
Cum se comporta Printul Harry si Meghan Markle cand nu sunt filmati Fosta dadaca a fiului lor a spus totul
Ce atitudine adoptă Prințul Harry și Meghan Markle când nu sunt în public. O fostă bonă de-a băiatului lor a făcut dezvăluiri. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cum se comportă Ducii de Sussex când nu sunt filmați. Fosta dădacă a fiului lor a spus totul după ce a ajuns să lucreze în casa celor doi, înainte de a renunța la titlurile nobiliare și de a se stabili în Statele Unite ale Americii.

Ce atitudine adoptă Prințul Harry și Meghan Markle când nu sunt în public. O fostă bonă de-a băiatului lor a făcut dezvăluiri

Lorren Khumalo, asistent medical și consultant pediatru, este una dintre dădacele care a avut grijă de fiul Prințului Harry și a lui Meghan Markle la scurt timp după naștere. Archie a fost îngrijit de femeie în primele luni de la venirea pe lume.

ADVERTISEMENT

Aceasta a povestit cum a decurs angajarea și ce atitudine adoptau Ducii de Sussex pe când locuiau la Frogmore Cottage. Fosta bonă a micuțului își amintește că a fost întâmpinată cu un salut informal din partea fiului cel mic al Regelui.

„Mă așteptam să văd o persoană princiară, în costumele alea foarte scumpe germane, elvețiene sau așa ceva. Era în blugi, în tricou, mergea desculț pentru că era cald.

ADVERTISEMENT

Și l-am tot întrebat pe ofițerul lui de protecție: «Fac reverență, trebuie să fac?». Și doar s-a uitat la mine și a râs și a spus: «O să vezi, prințul Harry este uimitor».

Când am ajuns acolo, modul în care și-a deschis brațele ±Bună Lorren!» și m-a îmbrățișat”, a declarat dădaca căreia nu i-a venit să creadă cum a fost primită de Ducii de Sussex, notează Mirror.

ADVERTISEMENT

Prințul Harry și Meghan Markle, în rolul de părinți

Fosta bonă a lui Archie a mai dezvăluit că Meghan Markle i s-a părut o femeie foarte frumoasă. Mai mult decât atât, dădaca angajată de Prințul Harry s-a simțit foarte confortabil în casa celor doi pentru că nu a fost nimic formal, așa cum se aștepta.

Totodată, Lorren a făcut și alte dezvăluiri din viața de cuplu a Ducilor de Sussex, în serialul de pe Netflix a acestora, unde a descris cum arăta o zi obișnuită. Bona îi descrie pe Prințul Harry și soția sa ca doi „părinți practici”.

ADVERTISEMENT

Erau cu adevărat părinți practici dimineața când el (Archie) se trezea, la început intrau mama și tata, ei erau cu copilul lor, ea îl hrănea și apoi eu îl preluam.

În mod normal mergeam la o plimbare de dimineață”, a mai spus fosta bonă a micuțului Archie, mai arată sursa menționată anterior.

ADVERTISEMENT