Life

Harry și Meghan Markle au făcut primul pas spre împăcare? Ce mesaj au transmis după ce Kate Middleton a fost diagnosticată cu cancer

Harry și Meghan Markle au transmis primul mesaj după ce au aflat că Prințesa Kate a fost diagnosticată cu cancer. Poate boala să-i reunească.
23.03.2024 | 12:40
Harry si Meghan Markle au facut primul pas spre impacare Ce mesaj au transmis dupa ce Kate Middleton a fost diagnosticata cu cancer
Primul mesaj transmis de Harry și Meghan Markle după ce Kate Middleton a fost diagnosticată cu cancer. Sursa foto: colaj Fanatik/ Hepta.ro
ADVERTISEMENT

După ce Kate Middleton a anunțat că a fost diagnosticată cu cancer, Harry și Meghan Markle au transmis primul mesaj. Ce au avut Ducii de Sussex de spus despre boala cruntă cu care a fost diagnosticată Prințesa de Wales.

Ce au spus Harry și Meghan Markle după ce Prințesa Kate a anunțat că are cancer

Nu mai este nicio surpriză că Harry și William nu au o relație bună unul cu celălalt. Ba chiar Ducele de Sussex l-a acuzat pe fratele său că a sărit la bătaie și nici măcar un eveniment dedicat mamei lor nu i-a adus împreună. 

ADVERTISEMENT

Însă, în fața diagnosticului crunt primit de Prințesa Kate, Harry și Meghan Markle nu au rămas indiferenți. Soția Prințului de Wales a anunțat pe 22 martie 2024, după câteva luni în care a absentat din spațiul public, că suferă de cancer. 

Astfel că, evenimentul regretabil i-a făcut să reacționeze pe duci. Aceștia au transmis, prin intermediul purtătorului de cuvânt, un mesaj pentru, cumnata lor greu încercată de soartă acum, Kate Middleton.

ADVERTISEMENT

„Dorim sănătate și vindecare pentru Kate și familie și sperăm că vor putea face acest lucru în mod privat și în pace”, au susținut Harry și Meghan Markle după aflarea diagnosticului, conform Harpers Bazar. 

Kate nu a dezvăluit de ce formă de cancer suferă

În videoclipul prin intermediul căruia a dat publicului vestea trista, Kate nu a menționat și de ce formă de cancer suferă. Însă, a recunoscut că ultimele luni au fost unele dificile, mai ales in punct de vedere emoțional.

ADVERTISEMENT

„Operația a fost un succes. Cu toate acestea, testele efectuate după operație au constatat prezența cancerului. Prin urmare, echipa mea medicală m-a sfătuit să urmez o cură de chimioterapie preventivă.

Acum mă aflu în primele etape ale acestui tratament. Acest lucru a venit, desigur, ca un șoc uriaș, iar eu și William am făcut tot ce am putut pentru a procesa și gestiona acest lucru în privat, de dragul tinerei noastre familii. Sunt bine. 

ADVERTISEMENT

Devin mai puternică în fiecare zi, concentrându-mă asupra lucrurilor care mă vor ajuta să mă vindec, în mintea, corpul și spiritul meu. Mi-a luat timp să mă recuperez după o intervenție chirurgicală majoră pentru a-mi începe tratamentul.

Dar, cel mai important, ne-a luat timp să le explicăm totul lui George, Charlotte și Louis într-un mod adecvat pentru ei și să îi asigurăm că voi fi bine”, a transmis Kate Middleton, conform CNBC.

ADVERTISEMENT