Life

Ruptură totală între prinții Harry și William. Gestul care arată că împăcarea e departe

Nici măcar cea mai dragă ființă nu-i poate face pe Harry și William să se îngroape securea războiului. Nu se poate vorbi curând despre împăcare.
14.03.2024 | 18:03
Ruptura totala intre printii Harry si William Gestul care arata ca impacarea e departe
Prinții Harry și William sunt departe de împăcare. Sursa foto: colaj Fanatik/ Hepta.ro
ADVERTISEMENT

Nici măcar regretata prințesă Diana nu-i poate face pe fii ei, Harry și William, să se împace. Gestul care demonstrează că cei doi prinți nu pot trece peste problemele care și-au pus amprenta asupra relației lor în ultimii ani.

Harry și William, departe de a face pace

În Londra va avea loc, pe 14 martie, un eveniment organizat în onoarea Prințesei Diana. Este vorba despre Diana Legacy Award, de la Muzeul de Știință din Londra, la care vor participa și fii săi.

ADVERTISEMENT

Harry și William nu se vor afla, însă, în aceeași cameră. Căci, în timp ce William va ține un discurs în persoană, marcând cei 25 de ani de la lansarea proiectului caritabil, și va premia 20 de oameni pentru întreaga activitate, Harry se va afla în California.

Conform informațiilor, fiul Regelui Charles, recent diagnosticat cu cancer, nu a vrut să lipsească complet de la evenimentul închinat mamei sale și va interveni prin timpul unui apel video. Dar a impus câteva condiții.

ADVERTISEMENT

Este clar că împăcarea dintre cei doi frați nu va avea loc curând și nu pot trece peste problemele din ultimi ani. Intervenția telefonică a lui Harry va avea loc abia după ce William va părăsi încăperea.

Prințul de Wales va fi singur la eveniment

De menționat este că Prințul de Wales va merge singur la eveniment, dat fiind că soția sa, Kate, încă se recuperează după operația abdominală prin care a trecut la începutul anului, pe 16 ianuarie.

ADVERTISEMENT

Astfel că, nici măcar Lady Diana nu i-a putut aduce în același loc pe copiii săi. Totuși, organizatorii Diana Award sunt bucuroși că îi au alături, chiar dacă vor fi separați.

„Este un privilegiu că avem susținerea atât a Prințului de Wales, cât și a Ducelui de Sussex. Mai ales că acum sărbătorim aniversarea a 25 de ani”, a declarat șeful executiv al proiectului, Tessy Ojo, în The Times.

ADVERTISEMENT

Organizatorul evenimentului a adăugat, în The Telegraph, că: „Harry va vorbi cu câștigătorii virtual, pentru a marca realizările lor”. Iar într-un comunicat de la Palatul Kensington a fost anunțat: „Prințul de Wales se va întâlni cu personalul și cu cei care sprijină Diana Award înainte de-a participa la ceremonie, unde va afla despre munca depusă de câștigători. Va susține un discurs scurt, după care va înmâna Legacy Awards de anul acesta”, notează okmagazine.ro.

ADVERTISEMENT