Life

HBO Max, înlocuit de o nouă platformă. Vor fi disponibile alte abonamente și se vor difuza și competiții sportive

Veste importantă pentru toți iubitorii de filme! În scurt timp, platforma HBO Max fi înlocuită. Ce se întâmplă cu cei care au deja abonament?
23.03.2024 | 17:35
HBO Max inlocuit de o noua platforma Vor fi disponibile alte abonamente si se vor difuza si competitii sportive
Platforma HBO Max va fi înlocuită. Sursa foto: colaj Fanatik/ Facebook
ADVERTISEMENT

La mai puțin de doi ani de când s-a lansat în România, platforma HBO Max se va închide. Din luna mai, aceasta va fi înlocuită cu o alta- unde se vor difuza chiar și competiții sportive. Ce se întâmplă cu cei ce deja au abonamente.

Platforma HBO Max se va închide

Pe 21 mai, HBO Max se va închide. La mai puțin de doi de ani de la lansarea în țara noastră, platforma va fi înlocuită cu un nume nou. Este vorba despre Max, iar schimbarea a avut deja loc în mai multe țări din vest.

ADVERTISEMENT

După ce recent s-a renunțat la partajarea conturilor, noua platformă va cuprinde atât conținutul de HBO, cât și pe cel de pe Discovery şi Eurosport- unde anul acesta se vor difuza Jocurile Olimpice.

Momentan nu au fost dezvăluite prețurile abonamentelor, dar reprezentanții companiei au anunțat că vor fi disponibile mai multe tipuri, inclusiv unul cu publicitate. Lansarea Max a fost comunicată la festivalul TV Series Mania, de către JB Perrette, CEO & President of Global Streaming & Games la Warner Bros.

ADVERTISEMENT

„Max este platforma de streaming a Warner Bros. Discovery şi duce mai departe moştenirea noastră îndelungată din Europa, reunind o gamă incredibilă de divertisment a platformelor şi televiziunilor noastre, toate într-un singur loc.

Conţinutul de neegalat pe care o să îl avem pe Max – de la Casa Dragonului la Jocurile Olimpice Paris 2024 şi multe altele – permite ca, indiferent de starea de spirit sau de ocazie, Max să fie destinaţia pentru orice preferinţă, oricând”, a declarat Perette, conform paginademedia.ro. 

ADVERTISEMENT

Ce se întâmplă cu cei care au deja abonamente la HBO Max

Cei care au deja abonamente la HBO Max nu trebuie să intre în panică, deoarece își vor putea păstra profilurile și istoricul de vizionare. În unele cazuri, aplicația se va actualiza automat și va deveni Max.

În alte cazuri, abonații vor primi un mesaj atunci când se vor loga, prin care li se va cere să descarce noua aplicație, pentru a beneficia de servicii. În cazul abonaților Eurosport, vor primi curând mai multe informații.

ADVERTISEMENT

Compania a anunțat și ce vor include următoarele abonamente. Astfel, abonamentul Basic cu publicitate va avea un preț mai mic și va disponibil, inițial, în: Suedia, Danemarca, Finlanda, Ţările de Jos, România, Polonia, Franţa şi Belgia. Abonații vor putea urmări filme, simultan, de pe două dispozitive, iar rezoluția conținutului va fi Full HD.

Cei cu abonamentul Stanadard vor avea aceleași beneficii, fără publicitate. În plus, pachetul va permite până la 30 downloads pentru vizionarea offline. Pe de altă parte, abonamentul Premium pentru platforma ce va înlocui HBO Max oferă cea mai bună experiență de consum.

Utilizatorii vor putea reda, în același timp, conținut de patru dispozitive. În plus, vor beneficia de rezoluție Full HD sau 4K şi cu sunet Dolby Atmos și vor avea la dispoziție 100 de downloads pentru vizionare offline.

Ce presupune extraopțiunea Sport

În cele din urmă, extraopțiunea Sport va acoperi cele mai importante evenimente sportive, precum turneele Grand Slam de tenis, Marile Tururi de ciclism, 24 Hours of Le Mans, transmisiunile de pe Eurosport 1 şi Eurosport 2 live și nu numai.

Extraopțiunea va di disponibilă doar după adăugarea sa la orice abonament de bază, însă este obligația abonaților să verifice disponibilitatea drepturilor sportive în ţările lor. Conținutul va putea fi redat de pe două dispozitive deodată.

ADVERTISEMENT