Sport

Helmut Duckadam, reacție fermă cu privire la posibilitatea de a reveni la FCSB: „Am spus foarte clar!”

Helmut Duckadam, fostul mare portar al Stelei, a vorbit despre posibilitatea de a reveni la FCSB.
20.08.2021 | 21:58
Helmut Duckadam reactie ferma cu privire la posibilitatea de a reveni la FCSB Am spus foarte clar
ADVERTISEMENT

În vara lui 2020, Helmut Duckadam a plecat de la FCSB, acolo unde ocupa funcția de președinte de imagine.

Helmut Duckadam, reacție fermă cu privire la posibilitatea de a reveni la FCSB

Deși Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB, și-a exprimat dorința ca Helmut Duckadam să revină la echipa patronată de Gigi Becali, fostul mare portar susține că nu mai vrea să activeze în fotbal sau politică.

ADVERTISEMENT

„Am spus foarte clar. A fost o perioadă frumoasă, zece ani la FCSB, dar nu mai vreau să activez în fotbal sau în politică.

În continuare îmi place fotbalul, dar nu mai vreau să fiu asociat cu nimeni”, a declarat Helmut Duckadam, pentru ProSport.

ADVERTISEMENT

Helmut Duckadam, convins că Gigi Becali nu se va băga peste Edi Iordănescu

„Eroul de la Sevilla” consideră că FCSB a făcut o mutare foarte bună prin aducerea lui Edi Iordănescu, despre care spune că este un antrenor foarte bun.

În același timp, Duckadam este de părere că Gigi Becali îi va da „mână liberă” lui Iordănescu jr. și nu se va mai implica la echipă.

ADVERTISEMENT

„Ar fi un pas important, pentru FCSB, să se bată la titlu. Are nevoie de un antrenor cel puțin de nivelul lui Edi, care, din punctul meu de vedere, este un antrenor foarte bun.

Trebuie să facă o echipă. FCSB are jucători foarte buni, dar, din păcate, nu are o echipă. Eu cred că Edi Iordănescu va putea face treabă.

ADVERTISEMENT

Da, cred (n.r. că Gigi Becali nu se va mai implica la echipă). Chiar dacă nu-i va fi ușor, cred că se va abține, pentru că, altfel, cu siguranță FCSB nu va mai obține performanțele pe care le-a avut.

Eu cred că va avea răbdare (n.r. cu Edi Iordănescu), de data asta. Trebuie să aibă, nu cred că are de ales”, a spus Helmut Duckadam, în exclusivitate, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT