Fotbal intern

Helmuth Duckadam, atac dur la adresa lui Olimpiu Moruțan: ”Nu mai e niciun copil” + i l-a dat exemplu pe Haaland

05.02.2020 | 21:29
Helmuth Duckadam atac dur la adresa lui Olimpiu Morutan Nu mai e niciun copil  i la dat exemplu pe Haaland
ADVERTISEMENT

Președintele de imagine al clubului FCSB, Helmuth Duckadam, a lansat un atac dur la adresa mijlocașului Olimpiu Moruțan, cel care a fost criticat și de finanțatorul Gigi Becali pentru că și-a cumpărat o mașină în valoare de 100.000 de euro.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Voluntari – FCSB: 2,85 este cota pentru „peste 3,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT

Helmuth Duckadam, atac dur la adresa lui Olimpiu Moruțan: ”Aştept mult mai mult de la el”

”Nu văd de ce să fie afectat Moruțan de critici. Patronul a spus… într-adevăr, şi-a luat o maşină pe care poate nu era cazul să şi-o ia atât de repede, dar în rest, criticile au fost pe sport, nu pentru maşină”, și-a început Helmuth Duckadam atacul la adresa lui Olimpu Moruțan.

”El trebuie să dovedească şi eu l-am mai criticat pe Moruţan, pentru că mă aştept mult mai mult de la el, pentru că în momentul în care l-am transferat de la Botoşani, am crezut că vine să facă diferenţa şi aşteptăm în continuare. Sper să nu aşteptăm prea mult”, a declarat fostul portar.

ADVERTISEMENT

Becali, critici dure pentru Moruțan

Duckadam consideră că vârsta nu este un  impediment și l-a dat exemplu pe norvegianul Erling Haaland: ”Nu, nu, nu. Nu mai este niciun copil. Hai să mergem la Borussia Dortmund, să vedem un copil de 19 ani, care înscrie 7 goluri în 6 meciuri. Hai să… astea cu copil…”.

FCSB a pierdut cu 0-1 meciul împotriva lui CFR Cluj, în primul derby al anului 2020. Gigi Becali și-a făcut praf nu mai puţin de 7 dintre cei 11 titulari, dar cel mai șifonat a ieșit Olimpiu Moruțan.

ADVERTISEMENT

Crețu, ironii pe seama mașinii lui Moruțan

În schimb, selecționerul Adrian Mutu i-a luat apărarea lui Olimpiu Moruțan, în timp ce antrenorul formației FCSB, Bogdan Vintilă, i-a cerut mijlocașului să se ridice la nivelul mașinii pe care și-a achiziționat-o.

Coechipierul lui Olimpiu Moruțan la FCSB, Valentin Crețu, a dat un răspuns ironic când a fost întrebat de mașina de 100.000 de euro a mijlocașului. Fundașul dreapta a spus că la vârsta lui Moruțan nu avea nici bicicletă.

ADVERTISEMENT

Moruțan, titular în restanța cu FC Voluntari

Deși a fost criticat asupra după înfrângerea cu CFR Cluj, Olimpiu Moruțan nu va fi scos din echipa de start a FCSB-ului. FANATIK a aflat că Gigi Becali și-a schimbat opinia, iar în următorul meci al roș-albaștrilor, restanța din 6 februarie cu FC Voluntari, mijlocașul va fi titular!

Moruțan a avut  cel mai mic index Instat dintre jucătorii lui Bogdan Vintilă la Cluj, prestația sa fiind surprinzătoare în condițiile în care jucase bine spre foarte bine în meciurile de pregătire din Spania.

ADVERTISEMENT