Sport

Helmuth Duckadam, avertisment pentru viitorul antrenor al FCSB-ului: „Te faci de râs dacă vii în condițiile actuale!”

Helmuth Duckadam a avut un avertisment pentru viitorul antrenor al FCSB-ului, explicând ce înseamnă să accepte condițiile impuse de Gigi Becali.
16.03.2023 | 10:08
Helmuth Duckadam avertisment pentru viitorul antrenor al FCSBului Te faci de ras daca vii in conditiile actuale
Helmuth Duckadam, avertisment pentru viitorul antrenor al FCSB-ului. Sursă foto: digisport.ro
ADVERTISEMENT

„Eroul de la Sevilla” este convins că FCSB, indiferent ce jucători va mai aduce, nu va câștiga campionatul dacă nu va avea un antrenor principal care să ia decizii, neștiind și cât de mult va mai ține răbdarea suporterilor, care așteaptă trofee.

Helmuth Duckadam, avertisment pentru viitorul antrenor al FCSB-ului

Helmuth Duckadam i-a avertizat pe viitorii antrenori ai FCSB-ului să nu accepte să fie la echipă doar de formă, pentru că riscă să se facă de râs, în loc să facă performanță, așa cum își dorește orice tehnician:

ADVERTISEMENT

„Am spus că scad șansele FCSB-ului pentru că nu au un antrenor care să dea indicații de pe margine. Și au pierdut puncte. Când ești acolo, dar patronul spune că Pintilii ia deciziile, ești degeaba acolo. Indiferent cine vine, dacă vine în condițiile care au fost până acum, te vei face de râs.

Anul trecut, FCSB a terminat pe locul 2. Anul ăsta va termina tot pe 2, cu ce a venit nou Pintilii? Dacă eu înțeleg antrenorii, că acceptă pentru bani, dacă jucătorii acceptă pentru salarii să vină la FCSB, înțeleg din nou”.

ADVERTISEMENT

„Singurul lucru pe care nu îl înțeleg este de ce suporterii încă așteaptă”. Ei tot speră la campionat, speră la cupe europene, la cupă. Până când?

Asta mă întreb, cât mai ține răbdarea lor? Chiar dacă o să mă înjure mulți, FCSB până când nu va avea un antrenor care să ia decizii, nu va face performanță”, a mai spus Helmuth Duckadam, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Nu poți ajunge să câștigi un campionat fără antrenor!”

Ion Crăciunescu este de aceeași părere și consideră că FCSB are cel mai bun lot din prima ligă, însă acest lucru nu contează pentru că nu au un antrenor care să poată gestiona grupul și să ia propriile decizii la echipă.

„Indiferent ce jucători buni ai, nu poți ajunge să câștigi un campionat fără antrenor. FCSB are de departe cel mai bun lot din campionatul nostru”, a mai spus Ion Crăciunescu.

ADVERTISEMENT

FCSB a început sezonul cu Toni Petrea pe banca tehnică, după care a fost înlocuit de Nicolae Dică, tehnicianul care a reușit să califice echipa în grupele Conference League și care a plecat, lăsându-i locul lui Mihai Pintilii, care nu are licența Pro, motiv pentru care Leo Strizu a fost pus antrenor principal.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,83 este cota pentru „ambele echipe marchează” la meciul FCSB – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT