Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Mutarea care l-a salvat pe Tavi Popescu: „Intra în depresie!”. Cum arată echipa ideală la FCSB. Video Exclusiv

Octavian Popescu a adus victoria celor de la FCSB în meciul cu Sepsi. La Fanatik SuperLiga, specialiștii au dezvăluit care este mutarea care l-a salvat pe tânărul fotbalist.
15.03.2023 | 15:20
Mutarea care la salvat pe Tavi Popescu Intra in depresie Cum arata echipa ideala la FCSB Video Exclusiv
Mutarea celor de la FCSB care l-a salvat pe Octavian Popescu de la dezastru. Sursă foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Octavian Popescu a marcat singurul gol al partidei FCSB – Sepsi, scor 1-0 în etapa 30 din SuperLigă. „Perla” lui Gigi Becali a evoluat în aripa stângă, iar specialiștii emisiunii FANATIK SUPERLIGA au precizat că mutarea în bandă l-a salvat pe fotbalistul în vârstă de 20 de ani.

Mutarea în banda stângă l-a salvat pe Octavian Popescu: „Intra în depresie”

Octavian Popescu a marcat primul gol în acest an în ultima partidă a sezonului regular din SuperLigă pentru FCSB și a făcut-o pe echipa pregătită de Mihai Pintilii să viseze la titlu. „Decarul” roș-albaștrilor a preluat mingea în fața porții goale după o pasă de la Darius Olaru pentru a fi sigur că înscrie în poarta celor lui Sepsi.

ADVERTISEMENT

În cadrul ultimei ediții a FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, analiștii emisiunii au precizat că revenirea în banda stângă a lui Octavian Popescu a dus la evitarea unui dezastru. „La golul lui Octavian Popescu a făcut preluare cu poarta goală. Este vorba de încredere”, a comentat Adrian Ilie.

VEZI VIDEO MAI JOS

Ulterior, jurnalistul Cristi Coste a precizat că evoluțiile lui Florinel Coman din banda dreaptă îl propulsează peste Andrei Cordea. „A făcut preluare să fie sigur că nu lovește prost. Dacă o rata și de acolo cădea într-o depresie. A jucat bine și Coman pe dreapta. Florinel Coman în momentul acesta este peste Andrei Cordea în banda dreaptă”, a dezvăluit Cristi Coste, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

„Vezi că nu e întâmplător că joacă bine pe postul lui, când joacă mijlocaș stânga. E în primul rând de la cap. Omul se simte bine acolo”, a completat Robert Niță.

Cum arată echipa ideală de la FCSB

Pentru FCSB urmează duelul din prima etapă din play-off cu Universitatea Craiova, sâmbătă, 18 martie, de la ora 20:00. Horia Ivanovici, moderatorul emisiunii FANATIK SUPERLIGA, a alcătuit echipa ideală a celor de la FCSB, însă în continuare componența compartimentului defensiv rămâne sub semnul întrebării.

ADVERTISEMENT

„Dacă îl pui pe Tavi Popescu în stânga ai văzut ce randament îți dă. Cred că asta e soluția. Eu cred că acum așa va juca. Îl vor lăsa pe Tavi Popescu lipit de banda stângă pentru că au văzut că e ca peștele în apă, vor juca cu Florinel Coman în banda dreaptă și cu Andrea Compagno.

Eu nu cred că vor apărea surprize. Asta e echipa acum. Olaru, Șut, Edjouma. Nu-l place pe Cristea, dar cred că va juca alături de Dawa în primul meci”, au fost cuvintele lui Horia Ivanovici.

ADVERTISEMENT

Tot pe cuplul de fundași Cristea – Dawa pentru următorul meci al FCSB-ului merge și jurnalistul Cristi Coste, care a dezvăluit că Gigi Becali nu îl place pe Tamm pentru că este adus în lotul roș-albaștrilor de Mihai Stoica. „Joacă Dawa cu Cristea. Trebuie să se întâmple ceva greșeli sau să bată Universitatea la Craiova la București ca să schimbe echipa. Nu se schimbă echipa dacă merge.

De la mijloc în sus echipa joacă la fel în ultimele meciuri. Cu Olaru, Șut și Edjouma. Nu îl place pe Cristea îl place doar pe Dawa. Pe Tamm nu-l place că l-a adus Meme, nu sunt alte explicații”, a dezvăluit Cristi Coste, la FANATIK SUPERLIGA.

„Dawa nu are biomecanica mișcării”

Deși Joyskim Dawa a gafat în momente decisive pentru FCSB de-a lungul sezonului, fundașul camerunez continuă să rămână preferatul lui Gigi Becali și să fie titular în centrul defensivei vicecampioanei. „Dacă îl vezi pe Tamm față în față e buldozer, omul care arată a stoper.

Cuplul Cristea – Tamm ar fi ideal pentru FCSB”, a spus Cristi Coste, care ulterior a pus în lumină o fază în care Joyskim Dawa a rămas fără soluții cu mingea la picior. „Rămăsese aproape de linia de corner nu știa ce să facă cu mingea. ‘Unde să o dau. Să o dau în corner să nu o pierd’.

Pur și simplu a lovit-o, a scos-o în aut. Nu poate să lovească mingea Dawa. Dacă te uiți la om e simpatic și când iese de la vestiare să-l vezi”, au fost dezvăluirile lui Cristi Coste, la FANATIK SUPERLIGA.

Robert Niță, specialistul FANATIK SUPERLIGA, l-a ironizat pe fundașul în vârstă de 26 de ani. „Tu îți dai seama dacă la TV se vede de parcă dă cu crosa. Îți dai seama cum se vede la meci? Nu are biomecanica mișcării”, au fost cuvintele lui Robert Niță.

Fanatik SuperLiga, emisiunea care vă ține la curent cu cele mai tari exclusivități din fotbalul românesc, poate fi urmărită în fiecare zi de luni până vineri. De la 10:30! Cu Horia Ivanovici, luni marți și vineri, și Ioana Cosma, miercuri și joi, ca prezentatori. Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT