Fotbal intern

Helmuth Duckadam, despre lupta pentru titlu: „FCSB n-are șanse, nu văd joc de echipă”

12.03.2021 | 11:24
Helmuth Duckadam despre lupta pentru titlu FCSB nare sanse nu vad joc de echipa
ADVERTISEMENT

Helmuth Duckadam, fost președinte de imagine la FCSB, a declarat că nu crede că fosta sa echipă are vreo șansă la titlu. El dă vina pe jocul colectiv slab al roș-albaștrilor.

„Eroul de la Sevilla” a anunțat și cum va urmări meciul de la Arad, dintre UTA și FCSB. Duckadam a jucat pentru ambele echipe și susține că nu are o favorită.

ADVERTISEMENT

În același timp, fostul portar a dezvăluit că este de părere că echipa lui Laszlo Balint păstrează în continuare șanse bune să ajungă în play-off, mai ales dacă învinge liderul.

Helmuth Duckadam, despre lupta pentru titlu: „Nu văd joc de echipă la FCSB”

Fost președinte de imagine al clubului lui Gigi Becali, Helmuth Duckadam este total dezamăgit de modul în care evoluează fosta sa echipă. „Eroul de la Sevilla” crede că roș-albaștrii se bazează doar pe individualități.

ADVERTISEMENT

„Chiar dacă se va impune (n.r. la Arad), cred că FCSB n-are cu adevărat șanse la titlu. Eu în continuare nu văd acolo un joc de echipă. De fapt, el este inexistent, lipsește cu desăvârșire, am văzut asta cu toții și la meciul cu Gaz Metan”, a spus Duckadam pentru Prosport.

Pe cine susține în meciul UTA – FCSB

De asemenea, fostul goalkeeper a vorbit despre meciul dintre cele două foste echipe ale sale, UTA și FCSB. El susține că nu are vreo favorită în partida de sâmbătă.

ADVERTISEMENT

„Nu pot să spun că am o favorită la acest meci, chiar dacă sunt din Arad. UTA nu joacă bine acasă, a pierdut foarte multe puncte pe teren propriu, așa că FCSB are prima șansă.

Totuși, UTA are pentru ce să lupte și chiar se poate gândi să prindă play-off-ul, dacă va câștiga sâmbătă”, a încheiat fostul portar.

ADVERTISEMENT

În acest moment, UTA este pe locul 9 în Liga 1, la patru puncte în spatele ultimului loc de play-off, ocupat de Academica Clinceni. Din sezonul regulat, au mai rămas de disputat patru etape.


  • (P) Cota BETANO pentru UTA Arad – FCSB: 2,10 este cota pentru “peste 2,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT