Sport

Repetiții VAR la FCSB – Universitatea Craiova, în parcarea Arenei Naționale. Ce arbitru va face verificarea video a fazelor. Foto exclusiv

FANATIK are imagini cu verificările sistemului VAR care se fac la meciul FCSB - Universitatea Craiova, chiar în parcarea Arenei Naționale. Radu Petrescu este arbitrul responsabil cu imaginile video.
03.04.2022 | 18:47
Repetitii VAR la FCSB  Universitatea Craiova in parcarea Arenei Nationale Ce arbitru va face verificarea video a fazelor Foto exclusiv
Radu Petrescu este cel care va testa sistemul VAR la meciul dintre FCSB și Universitatea Craiova
ADVERTISEMENT

Din informațiile FANATIK, aproximativ 15.000 de spectatori vor fi prezenți la meciul dintre FCSB și Universitatea Craiova din etapa a 3-a din play-off-ul Casa Pariurilor Liga 1, iar pe Național Arena vom avea o surpriză plăcută.

Radu Petrescu testează sistemul VAR la FCSB – Universitatea Craiova

Arbitrul delegat ca asistent la liga a cincea, Radu Petrescu, a fost surprins de reporterul FANATIK la Arena Națională unde se pregătea de testarea sistemului VAR înainte de duelul dintre FCSB și Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT
Radu Petrescu este cel care va testa sistemul VAR la meciul dintre FCSB și Universitatea Craiova
Radu Petrescu este cel care va testa sistemul VAR la meciul dintre FCSB și Universitatea Craiova

Deși mulți sperau că vom avea sistemul VAR la meciurile din play-out și play-off încă din acest sezon, cel mai probabil acesta va fi disponibil abia în sezonul viitor din Casa Pariurilor Liga 1.

Arbitrul FIFA a fost extrem de criticat în acest sezon, după ce a comis mai multe erori importante la meciurile din Casa Pariurilor Liga 1 la care a fost delegat.

ADVERTISEMENT
Repetiții VAR la FCSB - Universitatea Craiova
Repetiții VAR la FCSB – Universitatea Craiova.

Arbitrajul, marea problemă la meciurile din Liga 1. U Craiova nemulțumită de delegarea lui Horațiu Feșnic

Majoritatea echipelor din Liga 1 au acuzat arbitrajele din campionat, iar „cavalerii fluierului” au luat de multe ori primplanul înaintea fotbaliștilor, din cauza erorilor comise.

De altfel, Universitatea Craiova a fost nemulțumită de delegarea centralului Horațiu Feșnic la acest meci, după ce în sezonul regulat i-a dezavantajat pe olteni la meciul de pe „Oblemenco” pierdut cu 3-2.

ADVERTISEMENT

Centralul care și-a făcut junioratul la CFR Cluj va fi ajutat la acest derby de arbitrii asistenți Mircea Grigoriu și Sebastian Gheorghe, în timp ce Iulian Dima va îndeplini rolul celui de-al patrulea oficial.

Laurențiu Reghecampf a criticat maniera de arbitraj a lui Horațiu Feșnic, despre care a spus: „Horațiu Feșnic să își analizeze arbitrajul din acest meci. Bancu putea să continue acea fază, dar este lovit de Crețu. Nu știu dacă este intenție sau nu, dar îl lovește. Apoi îi dă galben lui Houri și simulare la o fază la care a fost fault. Iar apoi luăm gol pe acel final”, a spus Reghe după înfrângerea cu 3-2 în fața FCSB-ului.

ADVERTISEMENT

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Universitatea Craiova: 2,18 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT