Sport

Horațiu Feșnic,”febleţea” lui Becali, a dat penalty contra FCSB, dar i-a enervat tot pe olteni: “Să își analizeze arbitrajul din acest meci”

Horaţiu Feşnic a dictat penalty în minutul 13 al derby-ului U Craiova - FCSB. "Febleţea" lui Gigi Becali are două lovituri de pedeapsă dictate în acest sezon, ambele împotriva roş-albaştrilor.
28.11.2021 | 20:55
Horatiu Fesnicfebletea lui Becali a dat penalty contra FCSB dar ia enervat tot pe olteni Sa isi analizeze arbitrajul din acest meci
ADVERTISEMENT
28-11-2021
21:34

Laurenţiu Reghecampf, nemulţumit de arbitraj!

Deşi a acordat un penalty pentru Universitatea Craiova, Laurenţiu Reghecampf i-a reproşat arbitrajul lui Horaţiu Feşnic: “Horațiu Feșnic să își analizeze arbitrajul din acest meci. Bancu putea să continue acea fază, dar este lovit de Crețu. Nu știu dacă este intenție sau nu, dar îl lovește. Apoi îi dă galben lui Houri și simulare la o fază la care a fost fault. Iar apoi luăm gol pe acel final”, a spus Reghecampf la final. 

 

Meciul dintre Universitatea Craiova şi FCSB a început tare, cu ambele formaţii având acţiuni având atacuri periculoase. Însă, în minutul 13, Markovic a profitat de o gafă a lui Vali Creţu şi a centrat mingea spre Elvir Koljic.

Atacantul bosniac a căzut după o ţinere a lui Iulian Cristea şi Horaţiu Feşnic a dictat penalty pentru gazde.

ADVERTISEMENT

Horaţiu Feşnic, “febleţea” lui Gigi Becali, a dat al doilea penalty al sezonului!

Chiar dacă lovitura de pedeapsă nu a fost foarte clară, arbitrul a avut circumstanţe de a acorda fault, în condiţiile în care ambele mâini ale lui Cristea îl ţineau pe Koljic şi, ulterior, fundaşul a căzut peste atacant.

Penalty-ul a fost transformat fără emoţii de Andrei Ivan, iar oltenii au preluat conducerea pe tabelă din startul meciului.

ADVERTISEMENT

Ambele penalty-uri acordate de “central”, împotriva FCSB!

Pentru Horaţiu Feşnic este al doilea penalty dictat în acest sezon, în cele şase meciuri la care a fost delegat. “Centralul” l-a acordat pe primul tot împotriva roş-albaştrilor, în meciul cu Sepsi, încheiat 1-1.

În meciul de pe Arena Naţională, Feşnic a dictat penalty pentru Sepsi, însă Andrei Vlad a parat lovitura de pedeapsă executată de Mitrea.

ADVERTISEMENT

Ce spunea Gigi Becali despre Feşnic: “Când am auzit de el am zis că ăsta o să fie mare arbitru, că are nume biblic. Pe cuvânt”

Horaţiu Feşnic este “febleţea” lui Gigi Becali dintre arbitrii. În urmă cu câţiva ani, patronul FCSB l-a lăudat public pe cavalerul fluierului:

„Cel mai bun arbitru la ora asta este după părerea mea ăla, Sfeşnic (n.r. – Horatiu Feşnic). Clar, simplu, liniştit, unde e fault, pac, fault, fluieră, nu are nicio emoţie, nicio teamă, îmi place statura lui, Sfeşnic (n.r – suport special pentru lumânări).

ADVERTISEMENT

Are şi nume biblic. Când am auzit de el am zis că ăsta o să fie mare arbitru, că are nume biblic. Pe cuvânt”, spunea patronul FCSB în urmă cu câţiva ani.

Delegat şi la un meci din Conference League!

Universitatea Craiova nu a ţinut mult timp avantajul. La trei minute după golul lui Ivan, Andrei Dumiter a egalat pentru roş-albaştrii cu o lovitură de cap.

Horaţiu Feşnic este la a şaptea partidă din acest sezon, în Liga 1. În total, a condus 13 meciuri, având şi un meci din grupele UEFA Conference League.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – UTA Arad: 1,57 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT