Fotbal intern

Horațiu Feșnic va arbitra derby-ul Dinamo – U Craiova! Clujeanul e talismanul ”câinilor”

17.10.2020 | 15:49
Horatiu Fesnic va arbitra derbyul Dinamo  U Craiova Clujeanul e talismanul cainilor
Arbitrul Horațiu Feșnic va conduce la centru derby-ul Dinamo București - Universitatea Craiova, din etapa a șaptea a campionatului intern. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Arbitrul Horațiu Feșnic va conduce la centru derby-ul Dinamo București – Universitatea Craiova, din etapa a șaptea a campionatului intern.

Clujeanul în vârstă de 31 de ani, care a jucat fotbal la juniorii CFR-ului, este unul dintre cei mai în vogă arbitri ai momentului în țara noastră.

ADVERTISEMENT

Delegarea a venit după ce conducătorii ”câinilor” au trimis o scrisoare pe adresa CCA în care își manifestă nemulțumirea față de erorile repetate de arbitraj îndreptate împotriva echipei lui Cosmin Contra.

Arbitrul meciului Dinamo – U Craiova va fi Horațiu Feșnic

Astfel, derby-ul Dinamo – U Craiova îl va avea la centru pe Horațiu Feșnic, care va fi ajutat de asistenții Valentin Avram şi Alexandru Cerei, iar rezervă va fi Andrei Moroita. Observator de arbitri pentru acest meci va fi Sorin Boca.

ADVERTISEMENT

Vestea bună pentru ”câini” este faptul că nu au pierdut niciunul dintre cele nouă meciuri de pe teren propriu cu Horațiu Feșnic la centru. Ultimul asemenea joc a avut loc februarie, atunci când Dinamo învingea FCSB, scor 2-1.

Ultimul meci în care Feșnic i-a arbitrat pe dinamoviști a fost 31 august în meciul pierdut în deplasare în fața Chindiei Târgoviște, scor 0-1. În schimb, clujeanul a condus nicio partidă a oltenilor în acest sezon. Ultima dată când a fost la centru la o întâlnire a Craiovei s-a întâmplat la 1 martie, atunci când trupa lui Cristiano Bergodi învingea acasă pe Gaz Metan Mediaș, scor 2-1.

ADVERTISEMENT

În actuala stagiune, Horațiu Feșnic a arbitrat patru partide din Liga 1: FC Argeș – FC Botoșani 2-3, Chindia Târgoviște – Dinamo 1-0, Poli Iași – FCSB 5-2 și Astra – FC Voluntari 2-3. El s-a aflat încentrul unuio scandal la întâlnirea de la Iași, acolo unde l-a eliminat pe Darius Olaru. Directorul sportiv al ”roș-albaștrilor” a dezvăluit că arbitrul l-a jignit pe Olaru în momentul în care i-a acrodat cartonașuș roșu.

Partida dintre  Dinamo și Universitatea Craiova, din etapa a șaptea, se va disputa duminică, 18 octombrie, de la 21:30, pe Arena Națională, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

Dinamo este unul dintre cluburile care au ținut prim-planul opiniei publice în ultima perioadă. “Câinii” au trecut în ultimele trei luni printr-o  transformare la toate nivelurile, de la patronat până la copii și juniori.


  • (P) Cota BETANO pentru Dinamo – Craiova : 3,35 este cota pentru “total goluri: 0-1”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT