Sport

Horațiu Moldovan, aproape de un transfer important! O echipă titrată din Europa, gata să achite clauza de reziliere

Horațiu Moldovan este aproape de un transfer important la o echipă titrată din Europa, care este gata să îi achite clauza de reziliere.
24.11.2023 | 19:48
Horatiu Moldovan aproape de un transfer important O echipa titrata din Europa gata sa achite clauza de reziliere
Horațiu Moldovan, aproape de un transfer important. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Portarul Rapidului și al naționalei României i-a impresionat pe șefii lui Dinamo Zagreb, campioana Croației, care își doresc să îl aducă pe român la echipă, pregătindu-i un salariu foarte bun.

Horațiu Moldovan, aproape de un transfer important

Horațiu Moldovan este aproape de un transfer important la Dinamo Zagreb, conform as.ro, campioana Croației fiind pregătită să achite clauza de reziliere a portarului, care este în valoare de doar 800.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Dinamo Zagreb l-ar fi urmărit pe portarul Rapidului în preliminariile Campionatului European și ar urma să îi ofere un salariu de 500.000 de euro anual pentru a-l convinge să vină la echipă.

„Aș vrea să întâlnim echipe mari în fazele superioare. Ne pregătim pentru semifinală. Eu mă gândesc. Sper să ajungem cât mai departe. Am demonstrat. Avem victorii și nicio înfrângere.

ADVERTISEMENT

Cred că Elveția este o echipă din primele 10 ale lumii. Nu avem calitate ca și ei, dar am demonstrat că împreună putem învinge pe oricine”, spunea Horațiu Moldovan, la finalul meciului cu Elveția, scor 1-0.

Victor Angelescu a vorbit despre o plecare a lui Horațiu Moldovan

Victor Angelescu a vorbit în emisiunea marca FANATIK, „SUFLET DE RAPIDIST”, în care a recunoscut că și-ar dori ca Horațiu Moldovan să plece de la club abia după ce va câștiga Rapid campionatul.

ADVERTISEMENT

„E singurul despre care putem spune că avem o frică să îl pierdem în iarnă. Dar eu sper să nu și să plece după ce devenim campioni. Are o clauză de reziliere și nu vreau să zic mai mult că mi-e frică.

Dacă îi va fi plătită și va vrea să plece va trebui să îl lăsăm. Dar cred că este singurul dintre titulari în afara de Borza, care are o clauză mult mai mare, la care mi-e frică că s-ar putea să plece în iarnă”.

ADVERTISEMENT

„Aș vrea să plece, dar după ce luăm titlul sau cupa și ne realizăm obiectivele în acest sezon. E o clauză pe care cei de afară ar putea să o plătească.

Contractul e prelungit, dar clauza de reziliere e clauză de reziliere. Adică nu contează că noi avem contract cu el pe o perioadă mai lungă”, a mai spus Victor Angelescu.

ADVERTISEMENT