Sport

Horațiu Moldovan, cu ochii pe FCSB: “Calculez diferenţa în funcţie de ei!”

Horațiu Moldovan este cu ochii pe FCSB, liderul din SuperLiga, în play-off. Portarul Rapidului susține că formația giuleșteană este atentă doar la primul loc din campionat.
14.12.2023 | 17:13
Horatiu Moldovan cu ochii pe FCSB Calculez diferenta in functie de ei
Horațiu Moldovan este cu ochii pe FCSB, liderul din SuperLiga, în play-off. Portarul Rapidului susține că formația giuleșteană este atentă doar la primul loc din campionat. Sursa Foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Înaintea meciului cu Petrolul Ploiești din deplasare, portarul Rapidului a vorbit despre rezultatele slabe din ultima perioadă, despre mentalitatea și presiunea pe care o are formația din Giulești. Horațiu Moldovan susține că este cu ochii doar pe liderul FCSB.

“Vrem cele trei puncte cu Petrolul!”

La conferința de presă care a avut loc înaintea meciului cu Petrolul, Horațiu Moldovan a mărturisit că elevii lui Cristiano Bergoid merg să câștige la Ploiești. Portarul giuleștenilor a mai spus că jucătorii celor de la Rapid vor să demonstreze că își pot reveni și vor să dea dovadă de grup unit.

ADVERTISEMENT

“Ştim toţi că ne aşteaptă un meci dificil, un derby. Va fi o atmosferă frumoasă în tribune şi sperăm la final să obţinem cele trei puncte. Trebuie să ne demonstrăm că ce s-a întâmplat până acum a fost doar o pasă proastă, doar 2-3 accidente.

Trebuie să arătăm că suntem acelaşi grup unit. A fost o perioadă grea în aceste săptămâni, nu credeam nici noi că va veni din nou, pentru că am mai trecut printr-o astfel de perioadă şi la începutul sezonului”, a declarat Horațiu Moldovan.

ADVERTISEMENT

Horațiu Moldovan, cu ochii pe FCSB în 2024

“Eu nu mă uit în jos în clasament, mă uit doar la primul loc, la FCSB, şi calculez diferenţa de puncte faţă de ei. Eu gândesc pozitiv şi sper ca în play-off să intrăm cât mai aproape de cei de pe primul loc.

Au fost şi diferenţe mai mici, chiar de două puncte, campionatul e lung, aşa că ne concentrăm la următoarele meciuri. La Rapid e presiune şi la meciurile amicale.

ADVERTISEMENT

Deci, dacă eşti aici ştii unde ai venit şi că vei simţi presiune. Îi aşteptăm pe suporteri alături de noi şi le mulţumim că ne susţin orice s-ar întâmpla”, a spus portarul Rapidului.

Moldovan, despre schimbarea lui Bergodi de la Rapid: “E susținut de noi”

În finalul discuției de la conferința de presă, Horațiu Moldovan susține că toți jucătorii de la Rapid îl susțin pe Cristiano Bergodi. Portarul naționalei a mărturisit că discuțiile despre schimbarea italianului sunt doar în presă, iar conducerea clubului este de partea antrenorului.

ADVERTISEMENT

“Despre schimbarea antrenorului se discută doar în presă. Din ce ştiu eu şi sunt sigur de asta, domnul Bergodi este susţinut atât de noi, cât şi de conducere. Nu ne afectează aceste zvonuri şi împreună vom demonstra că se vorbeşte aiurea. Eu nici nu vreau să mă gândesc la plecarea antrenorului”, a mai spus Horațiu Moldovan.

Rapid player

ADVERTISEMENT