Sport

Horațiu Moldovan, mesaj din Spania pentru suporteri înainte de Rapid – FCSB: „Să se țină de promisiune și să-mi păstreze o medalie de campion”

Horațiu Moldovan le-a transmis un mesaj suporterilor Rapidului înaintea derby-ului cu FCSB. Portarul lui Atletico Madrid și-a încurajat foștii coechipieri.
09.03.2024 | 17:45
Horatiu Moldovan mesaj din Spania pentru suporteri inainte de Rapid  FCSB Sa se tina de promisiune si sami pastreze o medalie de campion
Horațiu Moldovan le-a transmis un mesaj suporterilor Rapidului înaintea derby-ului cu FCSB. Foto. colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

Horațiu Moldovan nu a uitat de Rapid, fosta sa echipă, și le-a transmis un mesaj de susținere „alb-vișiniilor” înaintea derby-ului cu FCSB, sâmbătă, 9 martie, ora 20:00, în etapa a 30-a din SuperLiga. Portarul lui Atletico Madrid a ținut să le vorbească suporterilor rapidiști înaintea derby-ului de pe Arena Națională.

Horațiu Moldovan, mesaj din Spania pentru suporteri înainte de Rapid – FCSB

Horațiu Moldovan a făcut un pas important în carieră în perioada de transferuri din iarna acestui an. FANATIK a dezvăluit în exclusivitate că portarul naționalei României a fost transferat de Atletico Madrid. Goalkeeperul a rămas cu ochii pe situația din SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Rapid are șansa să se apropie de liderul FCSB la 9 puncte chiar înainte de intrarea în play-off. Echipa lui Cristiano Bergodi are nevoie de victorie în derby-ul contra rivalilor din Capitală, sâmbătă seară, pe Arena Națională.

Horațiu Moldovan le-a transmis un mesaj suporterilor rapidiști și și-a încurajat foștii coechipieri. „Vă salut, dragi rapidiști! O să încep prin a vă spune că mi-este foarte dor de voi, de atmosfera creată de voi în tribune.

ADVERTISEMENT

„Am mare încredere în băieți. Să-mi păstreze o medalie de campion”

Urmăresc meciurile lui Rapid cu mare emoții, dar în același timp am mare încredere în băieți și în grupul unit de la Rapid. Cred că sâmbătă vă vor face fericiți și sper ca la finalul sezonului să se țină de promisiune și să-mi păstreze o medalie de campion”, a spus Horațiu Moldovan într-un videoclip postat de Rapid pe rețelele de socializare. VEZI VIDEO AICI.

Atletico Madrid a plătit 800.000 de euro pentru transferul lui Horațiu Moldovan. Este clauza pe care portarul naționalei României o avea stipulată în contract. Totuși, fotbalistul în vârstă de 26 de ani nu a apucat să debuteze în tricoul „plăpumarilor”.

ADVERTISEMENT

Horațiu Moldovan este rezerva lui Jan Oblak. În vârstă de 31 de ani, portarul sloven este cotat la 35 de milioane de euro, potrivit Transfermarkt. Mai mult decât atât, Oblak este căpitanul trupei lui Diego Simeone.

Ovidiu Burcă le ține pumnii strânși rapidiștilor la meciul cu FCSB: „M-aș bucura ca Rapid să câștige campionatul”

Ovidiu Burcă nu este străin de culorile „alb-vișiniu”. Antrenorul în vârstă de 43 de ani a fost mai întâi jucător al Rapidului, după care a fost membru în conducere, dar și antrenor la juniorii formației din Giulești.

ADVERTISEMENT

Fostul tehnician de la Dinamo a prefațat derby-ul dintre Rapid și FCSB. Ovidiu Burcă le ține pumnii strânși rapidiștilor. Tehnicianul vrea ca echipa lui Cristiano Bergodi să ajungă cât mai repede campioana României.

„Îmi place foarte mult ceea ce se întâmplă la Rapid și m-aș bucura ca Rapid să câștige campionatul anul acesta pentru că tot ce se întâmplă acolo e la modul superlativ, investiții în infrastructură, în lotul de jucători și cred că un proiect de genul merită să aibă cât mai repede succes e un model pentru fotbalul românesc.

Uitați-vă ce forță are și Rapidul, achizițiile de jucători, lotul pe care îl are, eu cred că nu este diferență între FCSB și Rapid. E o chestiune de timp, dacă Rapid va continua să facă lucrurile așa cum le-a făcut în ultimii ani, cred că se va cocoța în vârful fotbalului românesc și foarte puțini vor reuși să-i dea la o parte.

Nu doar Bergodi are merite pentru ce se întâmplă acolo. Venirea domnului Șucu, alături de Victor (n.r. Angelescu), suporterii, noul stadion. Nu putem vorbi doar de munca unui antrenor, dar munca tehnicianului este cel mai important aspect atunci când vine vorba de fotbal”, a declarat Ovidiu Burcă, la evenimentul de lansare a magazinului Bitolia.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1,65 este cota pentru „GG” la meciul Rapid - FCSB