Sport

Horațiu Moldovan, din nou vedeta lui Atletico pe rețelele de socializare. Reacții spumoase ale fanilor

Deși încă nu a apucat să debuteze, Horațiu Moldovan este vedeta celor de Atletico Madrid atunci când vine vorba de postări pe rețelele de socializare.
01.03.2024 | 17:28
Horatiu Moldovan din nou vedeta lui Atletico pe retelele de socializare Reactii spumoase ale fanilor
Deși încă nu a apucat să debuteze, Horațiu Moldovan este vedeta celor de Atletico Madrid atunci când vine vorba de postări pe rețelele de socializare. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Internaționalul român este de mai bine de o lună la formația pregătită de Diego Simeone, dar nu a avut încă șansă să joace. Tehnicianul argentinian l-a păstrat în continuare în poartă pe Jan Oblak.

Atletico l-a făcut pe Horațiu Moldovan vedeta rețelelor de socializare

În urmă cu o săptămână, administratorii contului de TikTok al clubului Atletico Madrid au surprins când au postat imagini cu portarul român, iar ca fundal au ales o melodie a celebrului interpret de manele, Tzancă Uraganu.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, ”plăpumarii” au postat cea mai nouă melodie a manelistului care ocupă locul 1 în tendințe pe Youtube: ”Eee Aaa – Burj Khalifa”, care a strâns aproape 7,5 milioane de vizualizări în două săptămâni de la lansare.

Înaintea meciului retur cu Athletic Bilbao, din semifinalele Cupei Spaniei, programat joi, 29 februarie, de la ora 22:30, Horațiu Moldovan a devenit din nou vedeta celor de la Atletico pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Tot pe TikTok, madrilenii au urcat un scurt videoclip cu portarul român intrând pe teren de antrenament și făcând semnul victoriei. De această dată, fundalul sonor a fost asigurat de Tory Lanez, cu remix-ul piesei ”In For It”.

Moldovan, cerut titular la Atletico

În doar 3 ore, postarea a adunat peste 24.000 de aprecieri și 600 de comentarii. Cele mai multe reacții au venit din partea fanilor români, care au glumit pe seama faptului că Horațiu Moldovan este vedeta online a celor de la Atletico.

ADVERTISEMENT

”Moldovan e adminul 100%”, ”Bro, zici că e clubul lui Moldovan!”, ”Moldovan titular pe TikTok și Insta, Oblak titular în meciuri”, ”Nu că e deja clar” sau ”Horațiu din nou la butoane”, sunt câteva comentarii.

Alții și-au arătat dezamăgirea că portarul român nu a apucat să debuteze la formația spaniolă: ”Băgați-l titular”, ”Când o să intre titular?”, ”Bine ar fi să îl băgați și în teren, nu doar pe TikTok”.

ADVERTISEMENT

Atletico, reacție de milioane la comentariile fanilor

Numărul mare al fanilor români care au comentat la postarea cu Horațiu Moldovan și în care se întrebau dacă nu cumva portarul român sau un conațional este administratorul contului de TikTok al lui Atletico, i-au făcut pe iberici să reacționeze cu o glumă.

Așa a părut un nou video pe rețeaua de socializare în care apare un copilaș în tribunele arenei Metropolitano și alături de care scrie: ”Adminul citind dacă adminul este Moldovan sau român”. În comentariul postării, spaniolii mai scriu: ”Va fi un mic secret între noi”.

Într-un alt videoclip postat în urmă cu câteva zile, campionului mondial Rodrigo De Paul și Antoine Griezmann și-au făcut apariția la antrenamentul condus de Diego Simeone pe melodia ”Zâna mea”, cântată de Nicolae Guta și Roxana Prințesa Ardealului.

ADVERTISEMENT