Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Horaţiu Moldovan, primele impresii după ce a semnat cu Atletico: „Totul este de la excepţional în sus!”

Horațiu Moldovan a fost pe foaia de joc la meciul din Cupa Regelui cu Sevilla. Victor Angelescu a dezvăluit ce i-a transmis portarul naționalei României.
26.01.2024 | 20:38
Horatiu Moldovan primele impresii dupa ce a semnat cu Atletico Totul este de la exceptional in sus
Horaţiu Moldovan, primele impresii după ce a semnat cu Atletico
ADVERTISEMENT

Horațiu Moldovan a fost pe banca de rezerve la meciul Atletico Madrid – FC Sevilla. Victor Angelescu a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA discuțiile pe care le-a avut cu portarul după transferul în Spania.

Horațiu Moldovan ține legătura în continuare cu Victor Angelescu: „Sperăm să i se dea șansa”

Victor Angelescu a rămas în relații excelente cu Horațiu Moldovan și așteaptă cu nerăbdare debutul său la Atletico Madrid: „Da, am vorbit, normal. E foarte fericit, totul bine. Sperăm și noi să apere acolo, să i se dea șansa”.

ADVERTISEMENT

Acționarul minoritar al Rapidului a dezvăluit care e starea de spirit a titularului din poarta naționalei României: „Nu știu dacă a fost surprins, dar în momentul în care ajungi la Atletico nu poate să fie decât de la excepțional în sus. Și prezentare și tot ce s-a întâmplat acolo.

Dar se aștepta pentru că știa că se duce la unul dintre cele mai importante cluburi din Europa. Mă bucur pentru el și abia aștept să văd că și debutează”.

ADVERTISEMENT

Horațiu Moldovan, doar rezervă în Cupa Spaniei

Horațiu Moldovan a fost inclus în lot de Diego Simeone la doar o zi după ce a fost prezentat oficial. Fostul portar al Rapidului a privit însă de pe bancă victoria lui Atletico Madrid, care s-a calificat în semifinalele Copa del Rey.

Impresarul Florin Manea e însă convins că portarul român e doar a treia opțiune pentru antrenorul argentinian după Jan Oblak și Ivo Grbic: „E bun pentru Horațiu Moldovan. E un club imens Atletico Madrid, dar e un transfer la modul:  ‘Căutați mă și voi pe cineva ieftin să fie al treilea’. 

ADVERTISEMENT

La 800.000 de sumă de transfer… Oblak are 20 de milioane de euro salariu brut. Moldovan o să aibă 800.000. Dar pentru el e bine pentru că intră într-un club mare și nu se știe.

Poate are noroc, se accidentează amândoi, intră el și joacă. Adică nu poți să zici nu. Dar nu cred că este un transfer făcut pe considerentele normale, cum a fost la Radu: ‘Îl luăm să joace’. La Moldovan cred că se așteaptă poate să fie în viitor, nu știu. O manta, da”.

ADVERTISEMENT

Riscă să piardă naționala României? „Ce te mai interesează?”

Chiar dacă va juca mult mai puțin decât la Rapid, Florin Manea e sigur că Horațiu Moldovan a luat decizia corectă: „Pentru fotbalul românesc este foarte bun și pentru el personal. Vedeam, mai spuneau oameni: ‘Domne, că naționala…’. Ce te mai interesează? Poți să ai șansa să ajungi la Atletico Madrid. E al treilea, normal. Și ca salariu.

E portarul naționalei României până la urmă. Să îl iei cu 800.000 de euro e bine. Nici nu știu cine i-a pus clauza asta așa mică. 1.200.000 era mai… Totuși a prins naționala. Dar din nou, îl felicit.

Și eu l-aș fi îndemnat să se ducă pentru că schimbă modul cum se antrenează, are condițiile de antrenament, are tot ceea ce îi trebuie. Una e să pleci de la Atletico Madrid și alta e să pleci de la Rapid București. Cu toată dragostea mea vișinie”. 

Victor Angelescu, dezvăluiri despre Horațiu Moldovan la Atletico Madrid

ADVERTISEMENT