Life

Horia Brenciu s-a făcut de râs în timpul unui concert. Ce s-a întâmplat pe scenă: ”Un pic de decență cred că ar da bine”

Horia Brenciu, moment penibil în cadrul unui eveniment privat. Ce a pățit artistul la un concert și cum au reacționat fanii.
18.06.2023 | 10:05
Horia Brenciu sa facut de ras in timpul unui concert Ce sa intamplat pe scena Un pic de decenta cred ca ar da bine
Horia Brenciu, moment penibil în cadrul unui eveniment privat. Ce a pățit artistul la un concert și cum au reacționat fanii. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Fostul jurat de la Vocea României s-a făcut de râs în timpul unui concert. Ce s-a întâmplat pe scenă: “Un pic de decență cred că ar da bine”. Celebrul cântăreț este cel care a făcut publice imaginile pe una dintre paginile sale.

Horia Brenciu, moment penibil în cadrul unui eveniment privat. Ce a pățit artistul la un concert și cum au reacționat fanii

Horia Brenciu a fost protagonistul unui moment penibil în cadrul unui eveniment privat. Artistul a dezvăluit prin intermediul unei filmări ce a pățit la un concert unde a fost invitat să cânte împreună cu formația sa.

ADVERTISEMENT

Vedeta în vârstă de 50 de ani s-a împiedicat înainte de a urca pe scenă. A uitat să ridice piciorul și astfel a căzut, însă s-a ridicat imediat și a mai făcut și o tumbă, dând de înțeles că totul a făcut parte dintr-un scenariu.

Nu se aștepta să cadă și chiar s-a mirat de clipa în care a ajuns pe jos. Cântărețul s-a amuzat pe seama acestui moment și a împărtășit cu internauții totul fără să se sfiască. A continuat să cânte și să-i distreze pe invitați.

ADVERTISEMENT

„N-am crezut când am căzut. M-am mirat când m-am ridicat! Așa a fost regia! Totul pentru scenă, totul pentru victorie”, este descrierea care însoțește filmarea distribuită de Horia Brenciu pe contul de Facebook.

„Minunat ca întotdeauna, bine că nu a fost rău”, „Fără acest moment era prea sec. Ești fenomenal de perfect în acțiune”, „Un pic de decență cred că ar da bine”, „Bine că nu te-ai lovit. Contează că ai știut să cazi”.

ADVERTISEMENT

„Tipic Horia Brenciu” sau „Când ești foarte bun chiar și atunci când cazi faci senzație. Ai fost, ești si vei fi o legendă”, sunt o parte din mesajele primite de fostul antrenor de la Vocea României în social media.

Horia Brenciu, apreciat de fani

Horia Brenciu este apreciat de fani chiar și atunci când are parte de clipe mai puțin plăcute. Filmarea în care cade pe scenă, în timpul unui concert, a adunat peste 1.200 de like-uri de la oameni, dar și de la persoane publice.

ADVERTISEMENT

Printre vedetele autothone care au văzut amuzamentul și puterea artistului de a trece peste astfel de momente se numără și soprana Irina Baianț. Frumoasa cântăreață și solistul au cântat de multe ori împreună până acum.

ADVERTISEMENT