Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Horia Ivanovici a vrut să plece din emisiune când Răchită a vorbit despre Andrea Compagno!

Andrea Compagno a fost mărul discordiei la Fanatik SuperLiga. Vivi Răchită s-a contrat cu Horia Ivanovici din cauza italianului.
12.02.2024 | 19:28
Horia Ivanovici a vrut sa plece din emisiune cand Rachita a vorbit despre Andrea Compagno
Horia Ivanovici a vrut să plece din emisiune când Răchită a vorbit despre Andrea Compagno! FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

A fost show total și de această dată la FANATIK SUPERLIGA. Horia Ivanovici s-a ridicat și a vrut să plece din emisiune când a auzit că Vivi Răchită îl laudă pe Andrea Compagno.

Contre în direct din cauza lui Andrea Compagno. Horia Ivanovici s-a ridicat să plece când l-a auzit pe Rachită

FANATIK a anunțat în exclusivitate transferul lui Andrea Compagno la Tianjin Tiger, dar și toate detaliile contractului pe care atacantul italian îl va avea la gruparea din China. Plecarea vârfului de la FCSB i-a pus pe jar pe Horia Ivanovici și pe Vivi Răchită. Primul este un admirator al sicilianului, în timp ce fostul fundaș l-a criticat din totdeauna.

ADVERTISEMENT

„Horia, știi că eu nu îl plăceam pe Compagno, dar îți spun că pentru obiectivul de titlu…”, și-a început discursul Vivi Răchită, care a fost întrerupt imediat de Horia Ivanovici. „Nu, nu. Nu vreau să aud asta. Ies din emisiune. Te las, dar ies din emisiune, dacă spui ce cred eu că vrei să spui. Jur! Ies și vă las să faceți emisiunea”.

„Compagno trebuia să rămână până la sfârștiul campionatului, în lot!”, a transmis Răchită. „Gata, veniți să îmi scoateți asta (n.r. – lavariera). L-a făcut varză un an de zile la mine pe Compagno. ‘Să plece, stâlpul de telegraf, bărzoiul’, veniți, gata, luați asta. Aline (n.r. – Buzărin), rămâi să moderezi emisiunea. Plec!”, a continuat Ivanovici.

ADVERTISEMENT

„Eu am făcut un pariu cu Gigi Becali acum un an și ceva când a spus că va lua 3 milioane pe Compagno. Și eu i-am spus că nu o să ia mai mult de 300 de mii”, a adăugat Răchită. „Băi, Vivi, nu mai continua că plec. L-ai făcut varză un an de zile! Și acum spui să rămână?”, a tunat directorul FANATIK.

„Și acum spun că nu e jucător de FCSB, dar pentru obiectiv trebuia să rămână. Pentru FCSB era mai util. Decât să rămână Panțîru și cu Radaslavescu pe bancă, mai bine era Compagno. Aseară, m-am uitat pe bancă și nu aveai nimic!”, a încheiat Răchită show-ul, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, emisiune care se vede LIVE pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la ora

ADVERTISEMENT

Compagno, declarații după ce a ajuns în China: „Cum să nu vreau să mai aud de România?”

Andrea Compagno va încasa 850.000 de euro la Tianjin Tiger, sumă care l-a convins să renunțe la alte oferte și să dea curs celei din China. După ce a ajuns la noua echipă, italianul, care a jucat în SuperLiga la FC U Craiova și FCSB, a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK.

„La ultimul interviu am zis clar că România o să aibă locul în inima mea mereu. Mi-a dat o oportunitate foarte mare și am crescut foarte mult ca om și ca fotbalist.

ADVERTISEMENT

Fiul meu trebuia să se nască aici, cum pot să zic că nu vreau să aud de România. Nu, nu”, a reacționat Compagno prin intermediul lui Gabi Safta.

CONTRE IN DIRECT Horia Ivanovici - Vivi Rachita PE TEMA Andrea Compagno: “PLEC, GATA”

ADVERTISEMENT