Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Horia Ivanovici, discurs manifest după calificarea României la Euro 2024: „O bucurie care nu se poate cumpăra! E a noastră, a tuturor românilor simpli și amărâți”

Discurs manifest al lui Horia Ivanovici. Directorul Fanatik a transmis un mesaj ferm după calificarea de poveste a „tricolorilor” la Euro 2024.
20.11.2023 | 13:44
Horia Ivanovici discurs manifest dupa calificarea Romaniei la Euro 2024 O bucurie care nu se poate cumpara E a noastra a tuturor romanilor simpli si amarati
Horia Ivanovici, discurs manifest după calificarea României la Euro 2024: „O bucurie care nu se poate cumpăra! E a noastră, a tuturor”. FOTO: Fanatik
ADVERTISEMENT

România s-a calificat la al șaselea ei turneu final de Campionat European. „Tricolorii”, care fac parte din Grupa I, au șansa să termine pe primul loc și să fie în a doua urnă valorică la tragera la sorți. Horia Ivanovici a explicat de ce este atât de importantă performanța realizata de naționala lui Edi Iordănescu.

Horia Ivanovici, discurs manifest după ce România a ajuns la Euro 2024: „Mă bucur pentru români, pentru voi, că o să aveți emoția aia!”

România s-a calificat la Euro 2024 cu o etapă înainte de finalul preliminariilor. Reprezentativa noastră a revenit după o pauză de opt ani la turneul final, după victoria de poveste din Ungaria, cu Israel, scor 2-1.

ADVERTISEMENT

„Eu sunt așa de fericit de calificarea asta, doar mă gândesc ce emisiuni vom avea pe SuperLiga. Va fi măcel! Toată lumea se va bate să câștige acest campionat înainte de Euro, toți patronii și toți vor vrea să fie reflectoarele pe ei să își dea jucătorii la Euro. Va fi nebunie!

Spectacol facem! Până în mai, când se termină campionatul și după la Euro, va fi spectacol! Va fi o emulație, o efuziune cum n-a mai fost după calificarea asta. Totul s-a potențat!

ADVERTISEMENT

Lasă-ne pe noi pe jurnaliști. Noi facem emisiuni, suntem norocoși și răsfățați ai sorții. Eu mă bucur pentru români, pentru voi oameni buni mă bucur, că o să aveți și voi emoția aia! O să aveți și voi o bucurie în traiul ăsta amărât. Că nu e ușor să trăiești cu 3000-4000 lei pe lună.

Cine zice asta nu știe ce înseamnă să trăiești, să te uiți în fiecare zi la bănuțul de la salariu. De pensii nici nu vreau să mai vorbesc, bieții oameni, că acum îl înjură unii pe Ciolacu, ‘Domne de ce mărești pensiile?’ Și dacă nu e o bază reală, economică, bă, când e vorba de amărâții ăia, găsește bani de pensii. Și pentru asta îl felicit pe Ciolacu.

ADVERTISEMENT

Orice până la pensii. Și dacă nu există o bază economică și dacă unii critică ‘Domne, n-avem de unde să mărim pensiile’. Poate au dreptate, poate nu e sănătos. Dar până la bătrâni, până la părinții noștri. Ciolacule, bravo, tată! Luptă-te cu toți pentru pensii. Luați din altă parte. Ăștia mai tineri mai ducem, dar amărâții ăia se bucură la 50 de lei, că sunt părinții noștri, buncii noștri și merită mai mult respect. Și pentru asta îl felicit public pe Ciolacu. Și poate o să mai ajute sportul românesc, pentru că e un om care iubește sportul. Dar dă-i înainte cu pensiile, la pensii trebuie să găsesc bani”.

„Astea sunt bucuriile românilor, care îi fac să se simtă egali cu toți”

„Eu mă bucur, jur, pentru oamenii aia de la televizor. Astea sunt rarele bucurii pentru care nu trebuie să plătești. Sunt bucuriile românilor, care îi fac să se simtă egali cu toți. Și cu bogătașii și cu toți. De ce? Că bucuria asta nu se poate cumpăra. Nu o poate cumpăra ăla cu 1 milion de euro. E bucuria noastră, a tuturor! E bucuria oamenilor, ăia 50.000, care vin la stadion și plătesc biletele.

ADVERTISEMENT

E bucuria oamenilor pe care îi iubim, fanii, fără oameni închidem și noi emisiunea dacă nu se uită lumea la noi. Bucuria lor și a copiilor lor. Vine tragerea. ‘Cu cine picăm?’ Îți face ziua frumoasă, multora dintre românii amărâți le dă chef să trăiască, le dă speranță. Se bucură și ei. Ei nu trebuie să aibă milioane de euro ca să se bucure, e gratis și îți schimbă ziua.

Te trezești amărât, poate ai avut o problemă seara, poate copilul nu e bine, poate nu i-ai luat soției ceva să îi faci o surpriză, poate, poate, poate. Dar te duci la serviciu și vorbești cu ‘Cine picăm la tragerea la sorți?’ La serviciu, la un spriț. Asta face o echipă națională, aduce bucurie”, a fost discursul manifest al lui Horia Ivanovici, la cea mai recentă ediție de FANATIK SUPERLIGA.

În fiecare luni, marți și vineri, FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI se vede LIVE și în exclusivitate pe FANATIK.RO. Emisiunea se poate vedea, în aceeași zi, în premieră, de la 17:30, pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

ADVERTISEMENT