Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Horia Ivanovici îl spulberă pe Dan Petrescu. Mesaj tranșant pentru CFR Cluj: „Luați-l înapoi dacă vreți ‘circotecă’”

Horia Ivanovici l-a făcut praf pe Dan Petrescu. Directorul FANATIK a sesizat schimbarea atmosferei de la CFR Cluj după venirea lui Andrea Mandorlini.
01.08.2023 | 00:23
Horia Ivanovici il spulbera pe Dan Petrescu Mesaj transant pentru CFR Cluj Luatil inapoi daca vreti circoteca
Horia Ivanovici l-a făcut praf pe Dan Petrescu în direct. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

CFR Cluj s-a transformat total după plecarea lui Dan Petrescu și venirea lui Andrea Mandorlini. Ambele mutări au fost anunțate în exclusivitate de FANATIK. Horia Ivanovici a dat de pământ cu „Burscul” în cadrul celei mai noi ediții a emisiunii FANATIIK SUPERLIGA. Moderatorul emisiunii a remarcat schimbarea atmosferei din cadrul clubului finanțat de Neluțu Varga.

Horia Ivanovici îl spulberă pe Dan Petrescu: „Nu mai e senzație de permanent război”

Deși a produs rezultate la CFR Cluj, Dan Petrescu a menținut atmosfera din cadrul clubului într-o permanentă stare de tensiune. Perioada de „război” a culminat cu ieșirea nervoasă a antrenorului lui Jeonbuk din finalul sezonului trecut la adresa lui Gică Hagi, după CFR Cluj – Farul 1-2.

ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici consideră că CFR Cluj s-a schimbat în bine după plecarea lui Dan Petrescu. La metamorfoză a contribuit și sosirea lui Andrea Mandorlini, care combinată cu noul management lasă de înțeles că situația la echipa lui Neluțu Varga devine din ce în ce mai roz.

„Vine lumea la stadion pentru că jucați fotbal și față de perioada Dan Petrescu s-a schimbat atmosfera. Nu mai e senzația de permanent război pe stadionul CFR-ului.

ADVERTISEMENT

(n.r. Balaj: Dan Petrescu a lăsat o moștenire frumoasă) A lăsat, dar ultimele etape, ultimul an a fost o senzație de permanent război, iar acum cu Mandorlini și, practic, cu această nouă idee de management parcă e altceva la CFR”, au fost cuvintele lui Horia Ivanovici, la FANATIK SUPERLIGA.

Horia Ivanovici, mesaj tranșant pentru CFR Cluj: „Luați-l înapoi dacă vreți ‘circotecă’”

Horia Ivanovici a avut un discurs agresiv la adresa lui Dan Petrescu, în timp ce în direct la telefon se afla președintele CFR-ului, Cristi Balaj. Moderatorul emisiunii a avut un mesaj tranșant pentru fosta campioană a României, după ce oficialul ardelenilor a continuat să îi ia apărarea „Bursucului”.

ADVERTISEMENT

„Vezi fotbal, vezi ocazii, atmosfera e relaxată. Repet, numai în război era Dan Petrescu și cu el însuși în ultimul timp. Se vede diferența. (n.r. Balaj: pentru noi Petrescu rămâne un antrenor foarte valoros) Luați-l înapoi atunci, la iarnă luați-l înapoi.

Dacă vreți să luați locul 4 și să aveți iarăși circotecă și război pe acolo, luați-l înapoi pe Dan Petrescu. S-a schimbat toată atmosfera. Una era atmosfera urâtă și apăsătoare de la CFR Cluj, de circ și înjurături pe bancă, de Evul Mediu al lui Dan Petrescu și alta este clasa lui Mandorlini.

ADVERTISEMENT

E altceva fraților! Nici nu se compară. O să umpleți stadionul”, a fost discursul lui Horia Ivanovici. Schimbarea CFR-ului se reflectă și în rezultate. Ardelenii nu au pierdut în primele patru partide oficiale ale sezonului, ci au obținut două victorii și două rezultate de egalitate.

FANATIK SUPERLIGA, cea mai tare emisiune sportivă din media românească, poate fi urmărită în fiecare luni, marți și vineri, începând cu ora 10:30, la calitate ireproșabilă ÎN DIRECT doar pe site-ul exclusivităților FANATIK.RO. Premiera fiecărei ediții poate fi vizionată în fiecare luni, marți și vineri de la ora 17:30 pe canalul de Youtube FANATIK și pagina de Facebook Horia Ivanovici.

Horia Ivanovici, discurs agresiv la adresa lui Dan Petrescu

ADVERTISEMENT