Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Horia Ivanovici, mesaj manifest după arestările din galeria Rapidului: “Astea sunt marile probleme ale României? Traficul de droguri, de femei, milioanele furate, toate astea au fost stopate?”

În urma scandalului din Giulești, Horia Ivanovici a avut un mesaj manifest la FANATIK SUPERLIGA care vizează arestările din galeria Rapidului.
15.03.2024 | 12:35
Horia Ivanovici mesaj manifest dupa arestarile din galeria Rapidului Astea sunt marile probleme ale Romaniei Traficul de droguri de femei milioanele furate toate astea au fost stopate
Horia Ivanovici, discurs manifest în urma arestărilor făcute din galeria Rapidului. Sursa Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Scandalul care i-a luat cu asalt pe giuleșteni a șocat întreg fotbalul românesc. Despre acest subiect s-a discutat cu mare interes și în ultima ediție de FANATIK SUPERLIGA, acolo unde Horia Ivanovici a avut și un mesaj important după arestările din galeria Rapidului.

Horia Ivanovici, mesaj manifest după arestările din galeria Rapidului

În urma arestărilor făcute din galeria Rapidului, Horia Ivanovici a avut un mesaj manifest. Jurnalistul este de părere că lucrurile au luat o întorsătură mult prea mare având în vedere dosarul inițial, legat doar de materialele pirotehnice.

ADVERTISEMENT

Jurnalistul a ținut să laude galeria Rapidului, care în ultima perioadă s-a comportat exemplar. Iar folosirea materialelor pirotehnice sunt o acțiune comună pe care și alte galerii o fac, nu doar cea din Giulești.

“Galeria Rapidului, formată din peste 35.000 de oameni, s-a comportat din nou exemplar. Au cântat, au încurajat echipa, nu au fost torțe, nu știu dacă au fost petarde. Materiale pirotehnice excepționale nu au fost. Lucruri care să ducă la piromanie, adică să ardă stadionul sau lucruri de acest fel.

ADVERTISEMENT

În ultimele etape, galeria Rapidului nu a mai folosit torțe și nu a mai făcut lucruri foarte grave din punct de vedere al dosarului. Nu pot să nu mă întreb cum s-a întâmplat ca fix acum, când galeria Rapidului este un exemplu de spectacol, de frumusețe, fix acum vedem galeria Rapidului transformat întru bau-bau al fotbalului românesc pe niște lucruri pe care le fac toate galeriile.

Păi dacă galeria Rapidului a ajuns cel mai mare rău al fotbalului românesc… Trebuie să îi lăudăm pentru spectacolul pe care îl fac. Nu au existat bătăi în care să fie implicată și galeria lor. Nu am văzut capete sparte, sânge.

ADVERTISEMENT

Noi le facem dosare pe bandă rulantă pentru pirotehnie, dar nu intru în povestea cu armele. Eu spun ce am văzut în comunicatul DIICOT, care se referă la materialele pirotehnice, nu la altceva. De aici a început dosarul, de aici s-au făcut perchezițiile, de aici a fost săltat președintele Rapidului, Daniel Niculae. E ciudat că fix acum a explodat acest dosar”, a spus Horia Ivanovici, la FANATIK SUPERLIGA.

“Astea sunt marile probleme ale României? Traficul de droguri, de femei, milioanele furate, corupţia politicienilor, toate astea au fost stopate?”

Ivanovici a dat ca exemplu și bătaia dintre suporterii lui Dinamo cu cei ai lui UTA, moment scandalos după care nu s-a luat nicio măsură. Horia Ivanovici este de părere că România are probleme mai mari decât acest dosar, însă susține că organele abilitate trebuie să își facă treaba în cazul cu armele.

ADVERTISEMENT

“Galeria Rapidului nu a produs incidente, nu a produs violență sau tulburare, așa cum scrie în comunicat. Despre Dinamo – UTA nu s-a luat nicio măsură spre exemplu, unde acolo au fost violențe care au speriat o parte din oamenii din București. Dacă acolo s-au întâmplat și alte lucruri, mai mari decât atât, mi se pare normal ca organele de Poliție să intervină.

Astea sunt acum marile probleme din România? Introducerea materialelor pirotehnice pe stadion? Pe restul le-am rezolvat? A fost oprit traficul de droguri, cel de arme sau de femei? Dar corupția politicienilor a fost oprită?

Mi se pare un spectacol, pentru că Rapidul este la modă. Dacă vorbim doar de pirotehnie, mie mi se pare că e un circ prea mare și prea multe resurse sunt alocate în această direcție.

Mi se pare cumva exagerat, pentru că toți introduc materiale pirotehnice de atâta timp și nu este ceva ce nimeni nu știe. Dacă există dovezi legate de arme și muniții, cei care sunt vinovați trebuie să plătească, indiferent de cum îi cheamă. Statul trebuie să apere cetățenii”, a mai spus Horia Ivanovici, la FANATIK SUPERLIGA.

Horia Ivanovici, discurs manifest: “E nedrept pentru galeria Rapidului!”

ADVERTISEMENT