Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Horia Ivanovici știe cu ce fotbaliști se poate lua titlul în România. „Uitați-vă ce a făcut Mircea Lucescu!”

Horia Ivanovici are un mesaj clar pentru patronii echipelor care vor să ia titlul în SuperLiga. L-a dat exemplu pe Mircea Lucescu
16.04.2024 | 14:30
Horia Ivanovici stie cu ce fotbalisti se poate lua titlul in Romania Uitativa ce a facut Mircea Lucescu
Horia Ivanovici știe cu ce fotbaliști se poate lua titlul în România. „Uitați-vă ce a făcut Mircea Lucescu!” FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici critică strategia unor cluburi din SuperLiga. Directorul FANATIK e convins că unii fotbaliști nu își pot ajuta echipele să câștige titlul și îi îndeamnă pe patroni să urmeze exemplul lui Mircea Lucescu.

Cu ce fotbaliști se poate lua titlul în România: „Cum a distrus Lucescu hegemonia Kievului?”

La 13 puncte față de ocupantele locurilor 2 și 3, FCSB e aproape campionată matematic în SuperLiga. Horia Ivanovici consideră că restul echipelor nu s-au putut ține după roș-albaștri din cauza politicii proaste de transferuri.

ADVERTISEMENT

„Băi, oameni buni, de ce nu aduceți brazilieni sau argentinieni? Bine că am ajuns să luăm jucători din Kosovo. Vai, mama noastră. Eu nu înțeleg un lucru și le spun la toți oamenii din fotbal, inclusiv lui Gigi Becali.

L-ați văzut 10 ani pe Mircea Lucescu ce a făcut cu brazilieni în Ucraina. Nu zice nimeni să iei la nivelul ăla, dar cât poți. Gândește-te că l-a adus Porumboiu la Vaslui pe Wesley, care era un jucător ok.

ADVERTISEMENT

Wesley era un jucător ok, dar nu era vreun jucător de nivelul Mircea Lucescu. Și ce a putut să facă Wesley timp de patru ani în România! Aduci doi trei jucători care îți fac diferența. Uitați-vă la Bauza, nimic special, poate exagerez, nu e ceva mega top, dar tot vezi o gleznă fină la el.

Eu nu îi înțeleg pe patroni. Bă l-ați avut pe Mircea Lucescu. Cum a distrus hegemonia Kievului? Ce a făcut omul? Brazilieni! Nu vorbim de bani. Adu doi brazilieni la mijlocul terenului și te distrezi în campionatul.

ADVERTISEMENT

Uitați-vă la FCSB. Ia campionatul pe oraganizare și pe două-trei sclipiri. Dar să ai 1-2 brazilieni la mijloc”, a transmis Horia Ivanovici, la FANATIK SUPERLIGA, show care e live pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

Nicolae Dică e în asentiment cu Horia Ivanovici, dar crede că lucrurile nu sunt atât de simple precum par. „Să îi aduci pe ăia trebuie să ai bani să investești. La Șahtior s-au dat 20.000.000 de euro pe un jucător de 18 ani.

ADVERTISEMENT

Ca să aduci de nivelul Rapidului găsești trebuie să stai 6 luni prin Brazilia. Să îi vezi la meciuri, la antrenamente. Ca să reușești să iei un jucător de 500 de mii, 1 milion de euro. Și trebuie să iei 4-5 ca să nimerești unul”, a intervenit Nicolae Dică.

„Ce a făcut Culio pe Olimpico”

„Nu e o problemă la Șucu de bani, la Gigi nu e problemă de bani. La Rotaru și la Varga nu e problemă de bani! Cine te-a oprit să faci asta acum un an? Acum aveai un brazilian care ducea Rapidul la titlu. Ce te costă să te duci în Brazilia cum se duce Vulturar în Africa de Sud?

Cine a fost ani buni cel mai bun jucător al CFR-ului? Culio, argentinian! Amintiți-vă ce a făcut pe Olimpico, cu Roma. Păstrând proporțiile, Paszkany a făcut echipă cu sud-americani! Bă zici că nimeni nu înțelege, zici că toți din fotbalul românesc sunt bătuți în cap”, a adăugat Ivanovici.

DEZBATERE INCINSA | CAT DE VALOROS este lotul Rapidului si CE STRAINI trebuie adusi in SuperLiga

ADVERTISEMENT