Life

Horoscop karmic pentru luna februarie 2024. Zodiile de apă au parte de cumpene mari

Horoscop karmic pentru luna februarie 2024. Ce se anunță din punct de vedere astrologic pentru fiecare semn zodiacal? Suprize uriașe!
03.02.2024 | 15:33
Horoscop karmic pentru luna februarie 2024 Zodiile de apa au parte de cumpene mari
Horoscop karmic pentru luna februarie 2024. Foto: canva.com
ADVERTISEMENT

Horoscop karmic pentru luna februarie 2024. A doua lună a anului vine cu o serie de surprize, unele mai plăcute, altele mai puțin plăcute pentru fiecare zodie.

Horoscop karmic pentru luna februarie 2024

Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești) vor trece prin tot felul de cumpene în perioada următoare. Zilele de 10, 16 și 22 februarie sunt critice pentru acești nativi.

ADVERTISEMENT

Racii au de trecut niște obstacole financiare și profesionale, mai ales spre final de lună. Peștii iau decizii importante din punct de vedere sentimental, unele care nu vor fi pe placul persoanei iubite. Se poate lăsa cu despărțire. Scorpionii au nevoie să se izoleze pentru a-și pune ordine în gânduri.

Horoscop karmic pentru luna februarie 2024. Zodiile de aer (Gemeni, Vărsător, Balanță) nu au nici ele cele mai bune zile din acest an. Situațiile critice vor apărea la locul de muncă, acolo unde opiniile lor se vor lovi de alte păreri și mai radicale. Există riscul să se ajunge la demisii și certuri în care se folosesc cuvinte cam dure.

ADVERTISEMENT

Vărsătorii sunt, din seria zodiilor de aer, cei mai feriți de intemperie. Norocul lor vine tocmai de la felul lor de a fi. De data asta îi va ajuta mult faptul că sunt aerieni, că nu pun patos pentru orice fleac.

Zodiile de foc trebuie să fie realiste

Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) au o lună în care pot dovedi foarte multe mai ales celor care aveau dubii privind competențele lor. Știu să se facă remarcate și vor fi ca niște staruri în toată luna februarie 2024.

ADVERTISEMENT

Taurii pot pune mâna pe o sumă frumoasă de bani, de unde nu se așteaptă. Capricornii trec la nivelul următor în carieră, iar Fecioarele iau viața de la zero.

Horoscop karmic pentru februarie 2024. Zodiile de foc (Berbec, Leu, Săgetător) trebuie să fie ceva mai realiste în februarie. Dacă își fac prea multe așteptări de la viață vor veni dezamăgirile imediat.

ADVERTISEMENT

Nativii care au capacitatea de a vedea lucrurile așa cum sunt vor fi cei mai câștigați. Cele mai bune zile pentru zodiile de foc sunt 13, 15, 24 și 26 februarie 2024.

 

ADVERTISEMENT