Life

Horoscop arab pentru restul anului 2023. Pentru patru zodii a venit vremea schimbării

Horoscop arab pentru următoarele luni din 2023. Patru semne zodiacale au parte de modificări importante în tot ceea ce fac.
03.03.2023 | 21:33
Horoscop arab pentru restul anului 2023 Pentru patru zodii a venit vremea schimbarii
Horoscop arab pentru următoarele luni din 2023. Patru semne zodiacale au parte de modificări importante în tot ceea ce fac. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Horoscop arab pentru restul anului 2023. Pentru patru zodii a venit vremea schimbării. Află care este arma care caracterizează destinul tău, perioada zodiacală și ce beneficii primești până la încheierea anului în curs.

Horoscop arab pentru următoarele luni din 2023. Patru semne zodiacale au parte de modificări importante în tot ceea ce fac

Sabia: 24 noiembrie – 3 ianuarie

Ești plin de energie, ai chef de viață și de glume. Începi multe acțiuni, dar nu le duci la capăt pe toate. Trebuie neapărat să înveți ce este stabilitatea și organizarea. Ești cuceritor și cu numeroși pretendenți.

ADVERTISEMENT

Ghioaga: 4 ianuarie- 10 februarie

Ești caracterizat de putere, hotărâre și adesea insensibilitate. Persoană directă care spune ce gândește, fără menajamente. Diplomația îți este necunoscută. Învață că nu deții adevărul absolut.

Arcul: 11 februarie – 19 martie

Fire duală, încrezător la suprafață, dar nesigur și neîncrezător la interior. Carisma te urmărește, la fel și impulsivitatea. Uneori regreți deciziile luate la impuls.

ADVERTISEMENT

Cuţitul: 20 martie – 1 mai

Cuvântul care te descrie este perseverența. Persoană muncitoare, plină de energie și care nu renunță niciodată. Treci rapid peste dezamăgiri și o iei de la capăt cu mult entuziasm. Defectul e impulsivitatea.

Pumnalul: 2 mai – 15iunie

Ești stabil și visezi să urci pe cele mai sus trepte sociale. Muncești enorm și vrei o viață de familie pusă la punct. Rar te implici în relații care nu duc nicăieri. Ești mereu ocupat și cu multe responsabilități.

ADVERTISEMENT

Suliţa: 16 iunie – 22 iulie

Te afli printre nativii activi care se bucură de viață și aleargă mereu spre țeluri noi. Iubitoare, în special față de copii și parteneri. Te bucuri de o intuiție surprinzătoare.

Praştia: 23 iulie – 4 septembrie

Persoană independentă care nu acceptă nicio formă de constrângere. În permanență schimbare, mereu simți nevoia să o iei de la capăt. E musai să înveți ce este stabilitatea pentru a reuşi în viaţa personală.

ADVERTISEMENT

Spada: 5 septembrie – 14 octombrie

Ești capabil de reușite mărețe. Astrele spun că ai parte de o intuiție bună și poți fi cunoscut dintr-o singură privire de cei din jur care ajung până în adâncul sufletului. Iubești provocările.

Buzduganul: 15 octombrie – 23 noiembrie

Zodie autoritară, puternică și un adevărat lider înnăscut. Ai parte de calm, ești stăpân și iei cele mai bune decizii. Știi cum să folosești avantajele pe care le primești în favoarea ta.

ADVERTISEMENT