Life

Horoscop august 2023, realizat de Camelia Pătrășcanu. Prima parte a lunii, complicată pentru două zodii

Horoscop august 2023 Camelia Pătrășcanu. Ce aduce prima parte a lunii pentru fiecare zodie? Află care sunt principalele provocări.
28.07.2023 | 12:28
Horoscop august 2023 realizat de Camelia Patrascanu Prima parte a lunii complicata pentru doua zodii
Horoscop august 2023, realizat de Camelia Pătrășcanu. Foto-montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Horoscop august 2023 Camelia Pătrășcanu: Ce ne oferă prima parte a lunii? Intervalul 1-14 august va fi unul încărcat de evenimente astrologice și își va pune amprenta asupra noastră.

Horoscop august 2023 – Camelia Pătrășcanu face previziunile momentului

Putem face foarte multe pentru corpul nostru, iar dacă mergem în vacanță, grija pentru sănătate e prezentă. Cei care lucrează au parte de lucruri bune. De pe urma muncii noastre, a modului în care ne planificăm activitățile, putem atrage foarte mult spor.

ADVERTISEMENT

Horoscop august 2023. Ne umplem cămara și orice inițiativă care nu e amânată duce la roade frumoase. E bine să știm și să nu pierdem timpul. E perioadă și cu Venus retrograd în Leu, iar asta spune că pe partea sentimentală poate apărea concurența, pot apărea geloziile, crește nevoia de a fi flatați.

Acest Venus retrograd ne dă un spirit foarte egocentric. Nu e rău că ne punctăm conștient originalitatea, valoarea, că vrem să ieșim în evidență, că vrem să fim dezinvolți. Venus ne învață să fim noi înșine.

ADVERTISEMENT

Pentru Berbeci, sunt două săptămâni eficiente în tot ce își propun să facă. Să se uite mai puțin la ce fac ceilalți. În plan sentimental, Venus retrograd poate aduce înțelepciune. Abia acum le poate pica fisa. Planetele Mercur și Marte din Fecioară îi ajută să fie mai empatici, cu tot orgoliul, cu toată nevoia de a fi apreciați.

Taurii au două planete în zona creativității

Horoscop august 2023. Taurii au planetele Marte și Mercur în zona creativității. Pot fi creativi la muncă și pot veni cu foarte multă originalitate. Își testează limitele, mintea, abilitățile manuale, să facă ei singuri, prin propriile forțe lucruri.

ADVERTISEMENT

Gemenii au nevoie de liniște, de încărcarea bateriilor. Pot face schimbări majore în casă, pot schimba mobila, își pot amenaja lucrurile prin casă. Pot face investigații dacă concluziile pe care le-au tras sunt corecte.

Horoscop august 2023. Pentru Raci, primele două săptămâni din august aduc multe drumuri, vizite, discuții interesante, aprovizionări diverse, diverse cumpărături necesare. Mercur și Marte dau manualitate și foarte mulți Raci pot face diverse activități pe care nu le-au mai făcut până acum. Fac economie cu Venus retrograd.

ADVERTISEMENT

Leii primesc niște lecții de la Venus

Leii au două săptămâni care provoacă reflecții în legătură cu propria lor persoană, mai ales în legătură cu situațiile în care puteau fi drăguți și nu au fost. În tot cazul, Venus aduce niște lecții, niște înțelesuri mai profunde, mai adânci.

Fecioarele sunt istețe cu Mercur în semnul lor și dornice să se afirme. Vor să iasă în evidență prin sugestii, idei, planuri, proiecte pe care le au. Vor să fie apreciate pentru valoarea lor intelectuală. Unele pot aplica pentru o promovarea a unor idei, schimbarea de serviciu, un proiect mai ambițios pentru care vor să lucreze. Venus le face circumspecte în iubire și retrase.

Horoscop august 2023. Pentru Balanțe, sunt tot felul de sarcini care pot fi obositoare acum. E o perioadă mai potrivită să își îngrijească sănătatea. Sunt preocupate de sănătatea altuia în același timp.

Horoscop august 2023: Scorpionii schimbă optica

Scorpionii își fac planuri de vacanță. Regândesc, reanalizează niște planuri, pentru că nu au cine să iasă. Mercur și Marte pot aduce capacitatea lor de a vira, de a schimba optica, de a se uita la felul în care s-au descurcat cu succes alții.

Săgetătorii au Venus retrograd plasat în zona călătoriilor lungi. Se pot anunța voiaje care se pot anula sau care, dacă se fac, există riscul să găsească o situație neașteptată, alta decât cea promisă. E bine să ia asta în calcul.

Capricornii află adevăruri

Horoscop august 2023. Capricornii au o perioadă de două săptămâni în care tema iubirii, a senzualității, a apropierii fizice față de altcineva contează. Nativii de pământ, pe tema relației, merită să reflecteze. Mercur și Marte le dă chef de analiză și de investigații, de aflarea răspunsurilor și a adevărurilor. Pot să provoace niște subiecte la foc de tabără.

Pentru Vărsători, primele două săptămâni din august îi ajută să analizeze felul în care apar în public. Sunt atenți dacă exprimă lucrurile împachetate frumos. E o perioadă bună și pentru a-și cere scuze. Mercur și Marte le garantează cooperări bune pe lucruri practice, profesionale.

Peștii pot avea o muncă obositoare. Își dau seama că nu mai vor să avanseze în condițiile actuale. Mercur îi ajută să fie îndrăzneți, vocali, să argumenteze, să aibă spirit de convingere. Vor reuși să obțină pentru ei o lejeritate mai mare în treburile concrete pe care vor să le realizeze. Pentru alte previziuni astrologice, intră pe ASTROFANATIK!

ADVERTISEMENT