Life

Mesajul astrelor pentru Rac și Gemeni, decisiv! Camelia Pătrășcanu face anunțul! Ce va fi mâine

Mesajul astrelor pentru zodii este unul foarte clar. Camelia Pătrășcanu explică efectele conjuncției Venus retrograd-Mercur.
27.07.2023 | 12:28
Mesajul astrelor pentru Rac si Gemeni decisiv Camelia Patrascanu face anuntul Ce va fi maine
Mesajul astrelor, descifrat de Camelia Pătrășcanu. Ce ne aduce conjuncția Venus retrograd-Mercur? Foto-montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Mesajul astrelor este unul decisiv! Fenomenul astrologic al momentului poate schimba paradigme!

Mesajul astrelor în contextul conjuncției Mercur-Venus retrograd. Camelia Pătrășcanu explică totul

Conjuncția dintre Venus și Mercur se produce azi și mâine, 28 iulie 2023 și e una capricioasă. Camelia Pătrășcanu ne spune că trebuie să fim mai sinceri cu noi înșine: ce ne place, ce ne displace, felul în care ne petrecem timpul e cel dorit?

Ar fi păcat să trecem prin viață fără să ne manifestăm virtuțile, atuurile. Ne crește magnetismul, ne crește puterea. Venus retrograd de aceea e retrograd în Leu, iar conjuncția cu Mercur ne face conștienți că ne irosim lângă persoane cu care petrecem prea mult timp, le acordăm prea multă atenție, ne preocupă prea mult ce se întâmplă cu ei. Poate că nu avem destule hobby-uri, pasiuni. Poate ar fi bine să trăim mai în contact cu sufletul nostru.

ADVERTISEMENT

Mai mult, această conjuncție e în aspect foarte bun cu Destinul în Berbec. Prindem curaj acolo unde până acum nu am avut. Pe de altă parte, nu face echipă bună cu Uranus.

Berbecii sunt animați și pot avea revelații

Pentru Berbeci, mesajul astrelor este următorul: e o perioadă absolut minunată. Sunt animați de această conjuncție și pot avea niște revelații. Sunt împăcați că merg pe o anumită cale și pot fi solitari. Pot fi greu de urmat, căci nu toată lumea are ritmul lor, nu toți reacționează ca ei. Au șansa să facă lucruri noi, să reia niște idei, proiecte, acțiuni.

ADVERTISEMENT

Taurii au o perioadă minunată pentru casă și cămin. Realizează care sunt prioritățile lor legate de viața personală, confort, siguranță. Au nevoie de spațiul lor, pe care și-l pot crea fizic, creând un colț al lor în care își încarcă bateriile.

Gemenii au șansa, prin această conjuncție, și nevoia să realizeze care e  direcția de viață pe care pot merge. Mai întâi trebuie să se dumirească în legătură cu calea vieții, punctul din viitor în care vor să se vadă. Deocamdată, despre asta e vorba și se pot hotărî brusc legat de anumite călătorii sau discuții.

ADVERTISEMENT

Pentru Raci, mesajul astrelor este și mai clar! Conjuncția e în zona eficienței, a rezultatelor. Se pot îndoi de faptul că anumite investiții făcute, financiare sau de inimă, să nu ducă acolo unde și-au propus, să simtă că lucrurile se înfundă, cumva. E nevoie să facă niște corecții cu foarte mult curaj. Într-adevăr, relația conjuncției cu destinul le spune că trebuie să stabilească noi reguli pentru ca lucrurile să se desfășoare bine.

Pentru Lei, această conjuncție îi ajută să își contureze alte perspective, cu mult curaj. Au o hartă bună pentru schimbări destul de importante. Aceste zile îi ajută să înțeleagă care sunt metodele cele mai bune prin care să comunice, să explice gesturile lor. Pentru cei aflați în vacanță, e posibil să găsească acolo o situație în care să acționeze în raport cu autoritățile.

ADVERTISEMENT

Fecioarele pot înțelege din greșelile trecute

Mesajul astrelor în contextul conjuncției Mercur-Venus. Fecioarele sunt ajutate să înțeleagă din greșelile trecute. Pentru a profita de posibilitatea care s-a deschis, e necesar să nu mai greșească așa cum au făcut-o în trecut. Să nu mai stea în spate și să nu permită altora să le fure startul. Poate fi un moment de salt, iar conjuncția Venus-Mercur le spune că nu mai trebuie să ezite.

Pentru Balanțe, conjuncția poate fi interpretată în mai multe feluri. Cei singuri reanalizează niște oportunități sentimentale. Dacă au spus nu pot spune da și dacă au spus da pot spune nu. Pot deprinde o concluzie foarte corectă în legătură cu o anumită persoană.

Scorpionii pot repune pe tapet o situație de autoritate pe care n-au traversat-o foarte bine. Se gândesc dacă s-au mai aflat într-o anumită situație. Trebuie să acționeze cu mai multă hotărâre, să nu se mai lase șantajați, manipulați.

Săgetătorii pot avea parte de justiție și dreptate. Poate fi în raport cu copiii, poate că i-au judecat greșit și nu le-au dat șanse. Pot avea revelația că nu au îndrumat corect sau n-au avut încredere. Pentru alții, poate fi vorba de niște decizii pe care trebuie să le ia cu activitățile de acum, dar care implică și autoritățile.

Mesajul astrelor pentru Capricorni: le pică fisa!

Care e mesajul astrelor pentru Capricorni? Capricornii au conjuncția Mercur-Venus retrograd cu discuții foarte sincere. Ele sunt repetate, dar acum le pică fisa. Abia acum aud ceva ce li se spune de multă vreme, dar înțeleg într-o cheie potrivită. Acum înțeleg ce însemnătate are acel lucru pentru partenerul lor.

Vărsătorii au conjuncția legată de relațiile intime, relațiile personale. Simt nevoia ori să se impună, ori să se confrunte cu realitatea. Aspectele sunt bune, acceptarea realității e foarte bravă.

Pentru Pești, mesajul astrelor e legat de felul în care își rezolvă necazurile. Peștii au o conjuncție în zona organizării și a eficienței. Planetele în Leu le spune să nu mai țină cont de nimeni din preajma lor, să nu mai fie sensibili la criticile celorlalți. Soluțiile lor pot fi cu totul altfel. În general, ce nu funcționează pentru alții funcționează pentru ei. Au puterea să lucreze cu energii subtile, cu intuiție. Pentru alte previziuni la fel de interesante realizate de Camelia Pătrășcanu, intră pe pagina de YouTube ASTROFANATIK.

 

ADVERTISEMENT