Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Dezvăluiri neașteptate despre Raci și Gemeni!

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Dezvăluiri cu totul neașteptate despre ”călătoriile” prin viață ale zodiilor pe plan sentimental.
05.12.2023 | 11:31
Horoscop Camelia Patrascanu Dezvaluiri neasteptate despre Raci si Gemeni
Horoscop Camelia Pătrășcanu. Care sunt frivolitățile semnelor zodiacale. Foto: ASTROFANATIK
ADVERTISEMENT

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Astrologa dezvăluie cum sunt călătoriile zodiilor în viață, mai ales pe plan intim! Pătrășcanu face o analiză, în exclusivitate pentru FANATIK, despre frivolitățile fiecărui semn zodiacal.

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Zodiile și frivolitatea. Cum ”călătoresc” nativii pe plan sentimental și care sunt cei mai stabili

Vorbim despre zodiile și frivolitatea, căci e bine să știm care zodie e mai predispusă să aibă ochi mai alunecoși, dar și cum manageriază această slăbiciuni. Unii pleacă, luând totul după ei, alții se lasă greu plecați. Fiecare dintre zodii are felul și mecanismul ei prin care tinde să se uite în afara căminului. Lucrurile acestea e bine să le cunoaștem, mai ales dacă le observăm în jur și la noi, în special.

ADVERTISEMENT

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Pentru Berbeci, căminul e foarte important. În cămin sunt conservatori și odată ce și-au creat un cămin al lor, îl părăsesc foarte greu. Au un ochi format pentru frumos și nu oricine le cucerește inima. Așa reușesc să rămână și loial. Sunt destul de duri, de reci, de cinici în momentul în care li se fac ochi dulci. Ce îi poate tulbura, în a doua jumătate a vieții, sunt persoanele care le răscolește profund senzualitatea, instinctele, mai ales dacă în cămin au fost uitate de mult.

Taurii rămân pironiți în cămin. E adevărat că le place tot ce e bun și frumos, însă sunt destul de stabili. Au un simț al proprietății foarte pronunțat. Un flirt urmat de o aventură nesigură nu îi interesează. Sunt mai preocupați de ceea ce dețin. Ce le poate suci mințile poate veni în a doua jumătate a vieții. Tinerețea e cea care îi face nostalgici, căci au nevoie de prospețime.

ADVERTISEMENT

Gemenii sunt ușor de fascinat, dar zgârciți

Gemenii sunt foarte mobili, sunt ușor de fascinat. Și ei stârnesc atenția, însă, din fericire, sunt zgârciți. Cum orice flirt înseamnă consum de energie, dar și de bani, ei vorbesc mai mult decât fac. Trec foarte ușor de la o persoană la alta și nimeni nu se încurcă cu ei pentru un cămin definitiv. Li se recomandă să se așeze la casa lor un pic mai târziu în viață.

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Racii sunt loiali și consecvenți. Sunt conservatori, își țin cuvântul dat. Au o carapace foarte tare și e greu de spart. Sunt destul de exigenți, întind capcane și nu te lasă să te apropii de inima lor ușor. Pentru Lei, căminul este locul în care li e fac servicii, unde sunt răsfățați și nu mișcă niciun deget. Au multe pasiuni, multe hobby-uri, nu neapărat sexualitatea le stârnește atenția. Vor să încerce tot ceea ce pot pe planetă, așa că n-ar fi exclus inclusiv să călătorească mult în viață, la propriu.

ADVERTISEMENT

Fecioarele sunt atât de scrupuloase, exigente și suferinde încât e foarte greu să ajungi la inima lor. Mai mult au nevoie de un umăr pe care să plângă decât de o aventură. Își pot critica mult persoanele din casă, aproape că le place să aibă pe cine critica. Părăsesc greu această scenă și scenetă. Se pot îndrăgosti de persoanele cu o ținută educațională peste ele, chiar de vârstă înaintată, căci se simt în siguranță. Chiar dacă sunt nemulțumite, rămân acolo unde sunt. Când pleacă, pleacă brusc.

Balanțele pot da sentimentul de frivolitate

Pentru Balanțe, căminul este o redută de cucerit. Își dau seama că implică efort. Țin la construcția lor și nu câștigă ușor nici confortul. Pot da sentimentul că sunt extraordinar de frivole. Au îndemânare pentru asta. Fac multe calcule, chiar și atunci când vor să călătorească prin viață.

ADVERTISEMENT

Scorpionii, când vine vorba de ”călătorit” prin viață, aceștia țin mult la statornicie. Căminul este locul lor de joacă și, în general, au un spațiu al lor, nimeni n-are voie să se atingă de el, să se apropie. E adevărat că sunt ființe foarte senzuale. Au ochii larg deschiși și apreciază tot ceea ce este frumos. Flirtează cu plăcere, le place să le fie stârnite simțurile. Își iau și libertatea uneori de a face un pas lateral.

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Săgetătorii nu au un cămin, ci mai multe. Pleacă și vin cu mare ușurință. Au gust pentru aventură și le place să interacționeze cu alții. Le place să încaseze cuceriri, dar nu neapărat să le ducă la o finalitate. Își pierd repede interesul când persoana din fața lor a abdicat. Pot face multe necazuri omului de lângă ei. E bine să se așeze la casa lor mai târziu, când au întâlnit maturitatea sufletească.

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Capricornii se coc abia pe la 40 de ani

Pentru Capricorni, căminul implică mul efort. Uneori înțeleg acest efort, alteori nu. Uneori au sentimentul că stăpânesc lucrurile și se relaxează, dar dacă regulile lor nu sunt respectate se angrenează într-o luptă permanentă. Abia pe la 40 de ani sunt copți cu adevărat, vârstă la care pot, de asemenea, să mai arunce priviri și în alte părți.

Vărsătorii au căminul ca loc al relaxării, dar și al ordinii. Dacă în restul timpului pot fi spontani, poate și un pic dezordonați, în cămin au nevoie de ordine, de rutină, de predictibilitate. E locul lor sacru în care lucrurile sunt convenționale.

Peștii, când vine vorba de călătoria în propria lor viață din punct de vedere sentimental, sunt destul de vulnerabili. Au nevoie de o persoană pe care să o tuteleze, să o vindece, să o repare. Dedică mult timp făcând-o pe salvatorii. Au tot felul de pupile, pupili pe care îi îngrijesc. De aceea primesc în casă oameni pentru care sunt dispuși să facă totul. Nu se îndrăgostesc neapărat de o persoană, ci de nevoile lor, de suferințele lor, de dramele lor.

 

ADVERTISEMENT