Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu martie 2024. Cele trei zodii care renasc din propria cenușă

Horoscop Camelia Pătrășcanu martie 2024. Află care sunt cele trei zodii care vor renaște din propria cenușă. Vin surprize colosale!
21.02.2024 | 11:30
Horoscop Camelia Patrascanu martie 2024 Cele trei zodii care renasc din propria cenusa
Horoscop Camelia Pătrășcanu martie 2024. Foto: ASTROFANATIK
ADVERTISEMENT

Horoscop Camelia Pătrășcanu martie 2024. Prima jumătate a lunii Mărțișorului vine cu surprize pe bandă rulantă. La ce ar trebui să ne așteptăm până pe 15 martie?

Horoscop Camelia Pătrășcanu martie 2024: ce se întâmplă cu fiecare zodie

Suntem puternic influențați de energia Peștilor, căci pe la Pești trec multe planete, până pe 10 martie. Pe 12 martie, și Venus va intra în Pești. După 10 martie se va simți energia Berbecului, dar, deocamdată, energia Peștilor e extrem de puternică. Peștii aduc vindecare, consolare, detașare. E de închis o etapă înainte de a trece la alta.

ADVERTISEMENT

E nevoie să rezolvăm niște conflicte interioare, un zbucium interior legat de problemele care ne frământă. Pe de altă parte, Peștii sunt implicați în muncă și vorbesc, în general, despre muncă. Până pe 10 martie, Luna e în scădere, și e nevoie de puțină curățenie.

Vom afla că ne frământăm pentru lucruri care nu depind în totalitate de noi. Schimbăm contextul, mutându-ne în altă parte, mai degrabă să ne batem capul cu aspecte care nu țin de noi. Vom intra într-o nouă etapă de an astral, cărând bagaje inutile sau lăsând în urmă ce nu mai avem de ce să cărăm.

ADVERTISEMENT

Horoscop Camelia Pătrășcanu martie 2024. Berbecii au o perioadă fructuoasă pentru a vedea dacă situația actuală în munca lor e cea convenabilă. Chiar și o stare fizică mai puțin energică se confruntă cu diverse problemele. Problemele au darul de a-i face să se gândească mai atent la zonele care îi consumă inutil.

Gemenii, perioadă complicată profesional

Taurii au două săptămâni cu vindecare, consolare și iertare în relația cu prietenii sau un grup de prieteni. Nu are sens să tragă după ei resentimente, bârfe, critici. Vor să înțeleagă unde anume sunt disonanțele, dacă pot merge mai departe. Nu prea vor să facă multe compromisuri.

ADVERTISEMENT

Gemenii au o perioadă tulbure din punct de vedere profesional. Nu sunt mulțumiți cu lucrurile pe care trebuie să le execute. Unii pot comenta, alții vor să se extragă și îi ajută planetele din Pești să se eschiveze. Există discuții, dispute, forțări. Au oricum talent în a ocoli dificultățile. Trebuie să spună cu ce nu sunt de acord și de ce.

Pentru Raci, luna martie 2024 pune problema de vizualizare, de principiu, de viziune, de viitor. Poate viitorul li se pare nesigur, confuz sau chiar periculos. Fac anumite acțiuni sperând într-un rezultat. Își fac tot felul de griji pentru ce s-ar putea întâmpla, nu pentru ce e în prezent. E o ocazie bună să discute cu partenerul de viață sau colegii de muncă unde vor să se poziționeze pe viitor.

ADVERTISEMENT

Leii au puterea de a accepta eșecuri, pierderi sau greșeli. Acceptă lucrurile care nu le ies, chiar dacă ei singuri iau pe mâna lor o anumită decizie. Unii pleacă dintr-un context, alții vin cu reproșuri. Pot avea sentimentul că așteaptă cu mâna întinsă degeaba.

Fecioarele au sublinită neîncrederea în forțele lor: o anumită rușine, emoție sau trac. Poate doar ele simt lucrul ăsta, nu și ceilalți. Nimeni nu le reproșează nimic. Cea mai bună atitudine de a fi oneste, de a spune unde nu sunt sigure că pot performa sau unde se îndoiesc de rezultatele pe care le pot obține. Pot părea ezitante când, de fapt, sunt stăpâne pe cunoștințele lor.

Balanțele, cuprinse de fatalitate

Horoscop Camelia Pătrășcanu martie 2024. Balanțele lucrează de zor și au sentimentul că lucrează mai mult pentru alții. Nu totul depinde de ele și pot avea sentimentul unei fatalități care planează. Pot realiza că sunt neglijențe sau scăpări care nu țin de ele și nici de cei din jur.

Scorpionii au două săptămâni cu multă emoție, emoție pe care o pot pune în pasiunile și ideile lor sau în relațiile de dragoste. Foarte mulți au sentimentul că se repetă o situație prin care au trecut, dar cu altcineva de data asta.

Săgetătorii au o perioadă care aduce un pic de neliniște în casă. Ori schimbă multe lucruri, ori au loc schimbări de stil de viață. Încearcă tot felul de formule de îngrijire. Pentru alții, pot fi discuții obositoare în familie cu scopul de a rezolva anumite probleme.

Capricornii au o perioadă cu gânduri și discuții pe diverse teme. Unii au doar probleme filozofice și vor să înțeleagă mai bine viața, locul lor în viață. Alți Capricorni au tot felul de discuții pline de confuzie în care nu înțeleg ce se petrece în jur, de la guvernanți la vecini. Au sentimentul că sunt, poate, pe planeta greșită.

Horoscop Camelia Pătrășcanu martie 2024. Vărsătorii își pun problema fructificării muncii lor, a unor bani pe care să îi scoată din munca pe care o fac. Au un pic de apăsare legată de posibile pierderi sau de perspectiva unor vremuri când nu vor mai putea fi atât de prosperi.

Peștii pot avea o perioadă de trezire, de energizare, de luciditate și atenție cu care se uită la evenimente din viața lor. E o perioadă de ramforsare și, în funcție de ce și-au propus să facă, simt că acumulează încredere și energie.

ADVERTISEMENT