Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Mercur intră în Pești. Patru zodii, grav afectate!

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Mercur intră în zodia Pești în doar câteva zile, iar patru zodii vor fi afectate de acest tranzit.
15.02.2024 | 11:34
Horoscop Camelia Patrascanu Mercur intra in Pesti Patru zodii grav afectate
Horoscop Camelia Pătrășcanu: Mercur în Pești din 23 februarie 2024. Foto: ASTROFANATIK
ADVERTISEMENT

Horoscop Camelia Pătrășcanu: Mercur intră în zodia Pești pe 23 februarie 2024 și produce o serie de efecte importante. Patru zodii vor fi în fața unor situații destul de dificile.

Horoscop Camelia Pătrășcanu: Ce aduce tranzitul lui Mercur în Pești din 23 februarie 2024

Acest tranzit are loc o dată pe an, acum, între 23 februarie și 10 martie. Mercur nu stă mult în Pești, dar accentuează sensibilitatea pe axa Pești-Fecioară. Mercur ne dă o gândire prăpăstioasă, anxioasă. Pot fi niște zile în care toate fricile noastre ies la suprafață. E bine să știm că emoțiile negative sunt cauzate de emoție și anxietate, nu neapărat de ceva concret.

ADVERTISEMENT

Avem tendința de a nu putea scoate din minte anumite griji. Toate se accentuează și e bine să știm dinainte că vin vocile de sirene, negative, care ne îndeamnă să ne pierdem curajul. Scopul tranzitului e să ne confruntăm cu complexele noastre, cu limitele noastre.

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Axa Fecioară-Pești vorbește despre scoaterea la iveală a secretelor, mari sau mici, individuale sau colective. Suntem îndemnați să mergem în adânc, acolo unde lucrurile miros destul de urât.

ADVERTISEMENT

Berbecii pot auzi tot felul de bârfe despre alții sau despre ei și își dau seama că unele lucruri sunt greu de crezut. Au nevoie de multă îngrijire. Planetele fac apel la toleranța, la înțelepciunea lor. Sunt chemați să consoleze sau îi ajute pe ceilalți.

Taurii au o perioadă cu Mercur în Pești în care se lămuresc în legătură cu prietenii, cu interesele lor. Se lămuresc cu lucrurile care țin de colectivitatea în care se află. Unii pot suferi din cauza grupului de prieten al partenerului de viață în care nu-și găsesc locul, deși ar vrea să se integreze.

ADVERTISEMENT

Gemenii au un Mercur în Pești foarte năbădăios. Le pot fi imputate lucrurile făcute în funcția ocupată. Disputele pot fi și cu autoritățile sau cu persoanele care merg la șef să dea cu pâra. Discuțiile apar masi ales cu cei care impun niște norme și regulamente.

Racii nu înțeleg lumea în care trăiesc

Pentru Raci, pot apărea neînțelegeri legate de anumite doctrine, teze, credințe greu de explicat. Poate nu au credințe comune cu ale celor din jur și se simt străini pe planetă. Valorile lor sunt foarte înalte, iar oamenii acceptă să facă anumite compromisuri pe care ei nu le fac. Nu înțeleg de ce adevărul nu e văzut de toată lumea, de ce nu sunt cultivate lucrurile bune.

ADVERTISEMENT

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Leii sunt învățați să piardă, să lase în urmă sau să accepte că nu pot avea ceva. Nu e vorba doar de lucrurile materiale, ci și de apreciere, înțelegere și iubire. Mercur le atrage atenția asupra elementelor toxice la care trebuie să renunțe definitiv.

Fecioarele au un Mercur care le învață să comunice, să schimbe comportamentul, toată compoziția prin care se înfățișează celorlalți. Trebuie să fie atente la detalii, la etichetă, chiar dacă nu sunt de acord cu anumite formalisme. Trebuie să fie mai îndrăznețe la întâlniri, căci pot cunoaște oameni importanți.

Pentru Balanțe, mediul profesional poate fi toxic sau descoperă o toxicitate. Au griji legate de îngrijire, de alimentație. Sunt discuții stufoase cu colegii de lucru, dar nu e bine să înceapă o ceartă cu nimeni, căci se rostogolesc lucrurile mai mult decât e cazul.

Scorpionii au parte de discuții despre iubire. Nu e vorba de chestiuni romantice, ci de ceva ce vor să clarifice. Își dau seama că iubirea e o temă sensibilă pentru ei și că nu au reacționat mereu bine. Învață să abordeze persoana din fața lor.

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Capricornii se răzgândesc în privința multor lucruri

Săgetătorii au agitație în cămin, parcă schimbă tot ori cumpără lucruri cu sau fără rost. Sunt și discuții în casă legate de spațiul fiecăruia, de avere, de drepturi. Multă lume le dă telefoane, le cer părerea, le dau sfaturi. Pot avea sentimentul că e balamuc în universul lor.

Capricornii au un Mercur în Pești care aduce multe gândiri și răzgândiri, chiar dacă nu este retrograd. Anumite rezolvări pot fi abordate pe căi diferite. Parcă nu-și găsesc cuvintele în raport cu cei din jur. Vor să menajeze, știu că trebuie să aibă tact, dar în același timp vor să spună lucrurilor pe nume.

Horoscop Camelia Pătrășcanu. Vărsătorii au un Mercur care aduce dibăcie, perspicacitate în a vedea soluțiile financiare, în a ști cum să își pună în practică atuurile. Trebuie să se folosească mai mult de contexte și de oportunități.

Peștii au istețime, o minte matură, capacitatea de a extrage adevăratele lecții din ceea ce trăiesc. Sunt multe fise care cad și tocmai de aceea se produc erori. Sunt preocupați să se îndrepte, să se întărească, să se împuternicească. Abordează altfel lucrurile, propria lor evoluție, atitudinea față de ceilalți.

ADVERTISEMENT