Life

Marte în zodia Vărsător! Camelia Pătrășcanu, vești proaste pentru două zodii

Marte este în zodia Vărsător, iar Camelia Pătrășcanu vine cu vești extrem de proaste pentru două zodii. Care sunt surprizele perioadei?
14.02.2024 | 12:03
Marte in zodia Varsator Camelia Patrascanu vesti proaste pentru doua zodii
Marte în Vărsător. Camelia Pătrășcanu, previziuni astrologice. Foto: ASTROFANATIK
ADVERTISEMENT

Marte este în zodia Vărsător din 13 februarie 2024, iar Camelia Pătrășcanu oferă cele mai interesante previziuni astrologice pentru fiecare semn zodiacal. Ce se întâmplă în perioada următoare?

Marte în Vărsător. Camelia Pătrășcanu face previziuni incredibile

Marte va sta în Vărsător până pe 22 martie 2024. Va fi un tranzit destul de energic. Marte se întâlnește cu Mercur și Soare până pe 17 februarie și va merge alături de Venus în Vărsător. Fenomenul vine pe un fond extrem de dinamic, de energizant. Vorbește despre mase, despre evenimente care ating un grup mare de oameni.

ADVERTISEMENT

E clar că dintr-un grup mare, social, ne vin informații și rămâne să aflăm dacă ne va favoriza sau nu de acum încolo. E o mare atenție asupra evenimentelor care afectează mase mari de oameni, căci sunt multe ecouri care se răsfrâng asupra noastră.

Marte ne mai dă o mare energie de a ne gândi la viitor, de a avea mai multe viitoruri posibile. Suntem mai preocupați în a înțelege mecanismele de a schimba viitorul.

ADVERTISEMENT

Pentru Berbeci, va fi o perioadă cu vehemență în legătură cu banii lor sau grupul profesional. Discută dacă unele propuneri sunt morale, dacă duc la lucruri bune. Vorbim mult de drepturi și libertăți cu Marte în Vărsător. Sunt foarte rebeli, au o voce puternică și pot să fie liderii unui grup de oameni.

Taurii pot intra în dispute cu superiorii, indiferent că e vorba de șefii ierarhici sau funcționarii publici ori părinții, dacă se impun. Contestă autoritatea unor persoane de a le impune lucruri. Pot avea sentimentul că sunt constrânși sau că nu sunt consultați ori că cineva face pe șeful.

ADVERTISEMENT

Pentru Gemeni, zona tensionată cu Marte în Vărsător poate aduce anularea unei speranțe sau anularea unei șanse. Sperau să evolueze pe un anumit drum și această filieră de viitor se blochează. Se schimbă reguli, șefi, se schimbă politica. Nu prea au mecanisme de corecție și înțeleg ce se întâmplă.

Leii sunt puși pe harță

Racii au un Marte care poate pune în discuție viitorul unei averi. Pot veni persoane care își cer drepturile sau reclamă dreptul asupra unei averi. Pot avea sentimentul că există cineva care le fură din timpul lor, din energie, că le fură ideile. E posibil ca din zona externă familiei să vină niște amenințări.

ADVERTISEMENT

Leii sunt pregătiți să sară la bătaie, să se bată pentru ideile și drepturile lor. Vor să provoace pe celălalt să se spună lucrurilor pe nume. Știu să zgândăre lucrurile și e bine așa, că e curativ, chiar dacă fac zgomot. Mulți îi pot contraria pe cei din jurul lor.

Pentru Fecioare, Marte nu mai dă timp, e contracronometru. Trebuie să se adapteze la un anumit context profesional. Au sentimentul că nu mai au timp, că sunt constrânse de un anumit timp. E o luptă interioară legată de un cadru restrictiv, care nu e nici măcar natural. Trebuie să fie atente la sănătatea lor, căci e mult consum nervos.

Balanțele vor să se îndrăgostească, au nevoie de fluturi în stomac, au nevoie de emoții. Unele pot să își aleagă activități noi, pasiuni noi. Altele vor să se reîmprospăteze mai mult social. Își pot genera chef de experiențe noi.

Scorpionii au agitație mare în casă. Au nevoie să pună mâna la lucru, ajutați și de alte persoane. E bulversant. Agitația e generată și de oamenii din jurul lor. Și ei, ca Fecioarele, pot avea senzația că trebuie să facă anumite lucruri contracronometru.

Peștii, preocupați de sănătatea lor

Săgetătorii trebuie să aibă atenție la drum, dar și la felul în care discută. Scapă vorbele și poate că nu e rău că măcar așa spun ce au pe suflet, doar că vorbele lor pot fi dureroase, creează răni sau sunt vorbe care se referă la niște răni.

Capricornii un Marte în Vărsător cu destulă agitație financiară. Banii par să le scape printre degete sau se discută proiecte în care sunt bani risipiți. Sunt bani care se pot duce pe educația copiilor, pe distracții, lucruri care nu pot fi neapărat oprite. Poate fi capriciul cuiva, ceva ce nu e neapărat relevant financiar. Marte îi îndeamnă să fie mai practici, să învețe din mers anumite îndemânări ca să nu depindă de anumiți meșteri care nu-și fac treaba foarte bine.

Pentru Vărsători, este vorba despre un Marte care aduce iritație. Sunt mai agitați și mai mult încurcă lucrurile prin agitația, nerăbdarea lor. E o presiune pe ei legată de activitățile în familie. Trebuie să intervină, să se implice, să le pese, să fie activi, să fie rapizi, eficienți. Nu au nici timp să se adapteze, dar dacă își cred gradul de iubire, de păsare, găsesc mai rapid soluții.

Pentru Pești, Marte în Vărsător aduce o preocupare pentru sănătatea lor sau a altora. Vor să se lase ajutați pentru a rezolva o problemă de îngrijire, de stil de viață. Au mai multe abordări la dispoziție. Marte poate să aducă vești de departe, vești legate de contactarea unei persoane aflate la drum.

ADVERTISEMENT