Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru joi, 14 octombrie 2021. Balanța se bucură de un tonus bun

Horoscopul realizat de Camelia Pătrășcanu pentru joi, 14 octombrie 2021, aduce o zi cu speranță și un gând luminos către viitor.
14.10.2021 | 07:52
Horoscop Camelia Patrascanu pentru joi 14 octombrie 2021 Balanta se bucura de un tonus bun
ADVERTISEMENT

Așadar, se anunță o zi foarte bună pentru că aduce o speranță, o șansă sau o rezolvare pentru multe dintre semnele zodiacale.

Află în rândurile de mai jos care sunt evenimentele și întâmplările descoperite de astrologul de la Antena 3 pentru cei 12 nativi.

ADVERTISEMENT

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru joi, 14 octombrie 2021, pentru fiecare nativ în parte

Berbec

Stai excelent la capitolul relații și te înțelegi cu persoane pe care știi cum să le vrăjești. Se anunță o zi în care explici foarte bine ce gândești.

Taur

Tensiunile de zilele trecute de la serviciu se duc și ai parte de o relație bună cu colegii. Puteți ajunge, în sfârșit, la un numitor comun.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Speranțe care vin de la persoane aflate la distanță, poate peste hotare. Sunt șanse să primești niște informații utile sau să te pregătești pentru călătorii.

Rac

Liniște și sentiment de siguranță, asta datorită unor vești bune legate de planul financiar sau material. Posibil și ceva legat de avere sau patrimoniu.

ADVERTISEMENT

Leu

Succesul de azi este strict legat de imaginea publică. Primești laude și complimente, în timp ce proiectele evoluează și aduc rezultatele dorite.

Fecioară

Aspecte minunate și bani care vin mulțumită muncii pe care o faci. E posibil să duci la bun sfârșit o treabă începută de mult.

ADVERTISEMENT

Balanță

Energie și tonus foarte bun, așa arată ziua pentru tine. Ai chef să faci numai lucruri care îți plac, activități prielnice și potrivite pentru tine.

Scorpion

Înțelegere, cunoaștere și deslușirea unor enigme legat de persoane sau situații. Există soluții, trebuie doar să vezi cum te poziționezi să iasă totul bine.

Săgetător

Relații sociale foarte bune, dar și frământări. Întâlnirile sunt fructuoase și ești încântat că ai impresionat. Cunoști oameni noi.

Capricorn

Stai bine la capitolul putere și bani. Reușești într-un demers, ți se dă dreptate și primești un onorariu mai mare pentru munca depusă.

Vărsător

Putere azi, mai ales prin cuvânt. Știi să te faci ascultat, argumentezi bine și transmiți foarte bine informațiile pe care le ai.

Pești

Zi marcată de discreție. Reușești să primești ajutorul pe care l-ai cerut și așa poți depăși o perioadă tensionată a acțiunilor tale.

ADVERTISEMENT