Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru luni, 16 august 2021. Gemenii au mult de lucru

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru luni, 16 august 2021. Află care sunt previziunile pentru fiecare nativ.
16.08.2021 | 09:19
Horoscop Camelia Patrascanu pentru luni 16 august 2021 Gemenii au mult de lucru
ADVERTISEMENT

Horoscopul prezentat de Camelia Pătrășcanu pentru luni, 16 august 2021. Citește în continuare și vezi care sunt previziunile astrologului de la Antena 3 pentru cele 12 zodii.

Horoscop Camelia Pătrășcanu: luni, 16 august 2021, pentru fiecare zodie în parte

Berbec

Ai grijă de sănătatea ta, dar și de venituri. Nu vrei să pierzi și să investești ineficient în anumite lucruri. Ai parte de înțelegere și comunicare după-amiaza.

ADVERTISEMENT

Taur

Relațiile sunt importante astăzi și ar fi bine să dai dovadă de atenție cu oamenii cu care colaborezi pe parcursul zilei, să vezi ce-și doresc și de ce se tem. După-amiaza crezi că cineva te păcălește și spui că faci mai multe decât se vede.

Gemeni

Ai mult de lucru în prima parte a zilei și este destul de obositor. Poate nu ai chef de toate sarcinile, dar colaborezi bine și totul iese așa cum trebuie, în cele din urmă.

ADVERTISEMENT

Rac

Ai nevoie de o anumită atmosferă pentru a te putea mobiliza. Poate ziua ta nu începe foarte bine și te concentrezi pe ceea ce nu merge. Lucrurile merg mai bine în a doua parte a zilei, lucrezi eficient și ai rezultate.

Leu

Nu-ți găsești ritmul de lucru la începutul zilei, dar lucrurile merg mai bine după-amiază. Lucrezi în stilul și ritmul tău și ești într-o formă mai bună.

ADVERTISEMENT

Fecioară

În prima parte a zilei te preocupă aspectele juridice, legale, care țin de partea financiară, adică acte, contracte sau diverse angajamente. Poate ai nevoie de niște clarificări.

Balanță

Astăzi ai vrea să câștigi bani și nu să dai, așa că faci eforturi și te gândești la o economie sau la mai multe eforturi la locul de muncă pentru a obține bani în plus.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Nu ești în formă la începutul zilei, poate dai dovadă de mai multă sensibilitate. Ulterior, după jumătatea zilei, dai dovadă de eficiență și ai rezultate bune.

Săgetător

În prima parte a zilei trebuie să ai grijă la oboseală, stres sau lipsa de chef. Ești într-o formă bună după-amiază și poți recupera ce nu ai făcut de dimineață.

Capricorn

Te uiți cu foarte mare atenție în jurul tău și s-ar putea să descoperi anumite lucruri toxice. Ar fi bine să stai departe de acestea.

Vărsător

Pui accent pe prieteni și ai multe lucruri de făcut, dar ai nevoie de persoane care să te sprijine. E important pentru tine să știi care este impactul sau rezultatul deciziilor tale asupra celorlalți. Rezultatele sunt bune spre seară.

Pești

Te preocupă niște acte oficiale pe care trebuie să le rezolvi sau cauți pe cineva care să te ajute în acest sens. Ar fi bine să apelezi la un specialist care să te ghideze cât mai bine dacă nu știi ce să faci.

ADVERTISEMENT