Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 21 – 27 iunie 2021. Balanța se preocupă de bani

Horoscopul prezentat de Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 21 – 27 iunie 2021 aduce vești bune și multă muncă pentru nativi.
20.06.2021 | 11:06
Horoscop Camelia Patrascanu pentru saptamana 21  27 iunie 2021 Balanta se preocupa de bani
ADVERTISEMENT

Camelia Pătrășcanu prezintă horoscopul pentru săptămâna 21 – 27 iunie 2021. Se anunță vești bune pentru nativi, mai ales că Mercur nu mai este Retrograd și își reia tranzitul drept.

Află din rândurile de mai jos care sunt previziunile astrologului de la Antena 3 pentru săptămâna ce urmează.

ADVERTISEMENT

Horoscop Camelia Pătrășcanu: săptămâna 21 – 27 iunie 2021, pentru toate zodiile

Berbec

Începi săptămâna cu interes pentru partea financiară, vrei să eficientizezi ceea ce ai făcut până acum. Luni și marți sunt discuții frumoase în familie, miercuri și joi vor fi planuri de călătorie sau rezolvarea unor acte mult așteptate. Ai multe treburi la finalul săptămânii, pe care le și rezolvi, iar weekend-ul ți-l petreci cu prietenii.

Taur

Negociezi tot felul de lucruri la începutul săptămânii și ai farmec luni și marți, îți faci prieteni sau oameni care te susțin. Miercuri și joi sunt proiecte bune în familie, iei decizii și te impui, dar totul iese bine. Vineri și sâmbătă vor fi călătorii și îți faci tot felul de planuri.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Săptămâna care vine aduce preocupare pentru muncă, sănătate, reorganizare și ordonarea activităților pe care le ai, nu vrei să-ți consumi energia, mai ales luni și marți. Au loc întâlniri și discuții în care încerci să lămurești pe cineva, ai argumente bune, mai ales miercuri și joi. Ar fi bine să nu cheltui bani vineri, iar în weekend se anunță călătorii.

Rac

Luni și marți ai o stare bună de spirit, iar miercuri și joi muncești mult. Rezultatele vin rapid și sunt foarte bune, ai chef de muncă și apar oportunități, rezolvi treburile cu ușurință. Miercuri și joi faci lucruri mai dificile, dar le rezolvi mai ușor. Vrei să impresionezi pe cineva vineri și sâmbătă, dar te preocupă și sănătatea, în același timp.

ADVERTISEMENT

Leu

Luni și marți ai foarte multă siguranță de sine, inspirație și bunăvoie, nu te grăbești, ai o stare bună. Miercuri și joi ești într-o formă bună, simți nevoia de iubire și cucerești pe cineva. Vineri și sâmbătă muncești din greu și rezultalele sunt foarte bune, iar duminică te lauzi cu realizările tale.

Fecioară

Luni și marți faci tot felul de analize, pui lucrurile cap la cap. Miercuri și joi îți calculezi resursele și poziția, te gândești dacă ar fi bine să pui în practică anumite lucruri. Vineri și sâmbătă lucrezi mult, dar ai o dispoziție bună, iar la sfârșit de săptămână trebuie să iei decizii și să organizezi anumite lucruri.

ADVERTISEMENT

Balanță

Banii sunt în centrul preocupărilor tale luni și marți, poate primești o ofertă și negociezi foarte bine onorariul, știi cum să reglezi lucrurile. Miercuri și joi sunt vizate actele, negocierile și angajamentele, iar vineri și sâmbătă sunt zile bune pentru familie sau interese patrimoniale. În weekend ai parte de distracție.

Scorpion

Încerci să ții lucrurile sub control la început de săptămână, ai emoții legate de influența ta asupra altora, mai ales luni și marți, dacă ai întâlniri. Miercuri și joi găsești cele mai bune soluții în plan financiar. Vineri și sâmbătă au loc întâlniri, discuții, dezbateri sau negocieri ale ideilor profesionale. În weekend îți petreci timpul cu familia.

Săgetător

Luni și marți simți nevoia de discreție, vrei să te ocupi mai mult de starea ta de bine, dar miercuri și joi ești în formă. Au loc discuții și întâlniri, stabilești anumite lucruri și câștigi bani vineri și sâmbătă. Duminică ai drumuri de făcut.

Capricorn

Luni și marți este o zi bună în plan social, primești vești și informații de la prieteni și cunoscuți, clarifici anumite opțiuni. Miercuri și joi reflectezi la riscuri și câștiguri și te interesează felul în care ce îți dorești să faci are un impact asupra altora. Vineri și sâmbătă ești impulsiv sau voluntar, iei decizii și îi provoci pe cei din jur.

Vărsător

Luni și marți se pot întâmpla lucruri și acțiuni decisive, care pot schimba felul în care decurg lucrurile sau datele unei probleme. Te impui, ai argumente și iei decizii, faci în așa fel încât toate acțiunile să fie așa cum îți dorești tu. Miercuri și joi este o zi bună în plan social, ai și întâlniri, te bucuri de laude și aprecieri. Vineri și sâmbătă trebuie să ai mai multă grijă la sănătate, duminică te relaxezi.

Pești

Luni și marți trebuie să fii atent la acte și la consecințele juridice ale acțiunilor tale, să nu fie nevoie să plătești costuri. Miercuri și joi repari niște greșeli, iar vineri și sâmbătă reușești într-un demers. Primești sfaturi bune și ajutor pentru a rezolva o situație. În weekend îți încarci bateriile.

ADVERTISEMENT