Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru marți, 26 octombrie 2021. Gemenii au bani din munca proprie

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru marți, 26 octombrie 2021, le amintește zodiile că trebuie să știe cine sunt.
26.10.2021 | 08:30
Horoscop Camelia Patrascanu pentru marti 26 octombrie 2021 Gemenii au bani din munca proprie
ADVERTISEMENT

Totodată, cei 12 nativi știu ce pot să facă, lucru care îi scutește de foarte multe griji, mai transmite cunoscutul astrolog de la Antena 3.

De asemenea, se anunță o zi care cere multă emoție, dar și detașare în același timp pentru a observa totul cât mai lucid.

ADVERTISEMENT

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru marți, 26 octombrie 2021, pentru fiecare nativ

Berbec

Relația și lucrurile, în general, merg bine pentru tine. Ai parte de realizări și poți ajunge într-un punct în care să fii mulțumit de casă.

Taur

Convingeri ferme care au fost verificate de-a lungul timpului. Știi cine ești, ce vorbești și nu te lași convins prea ușor.

ADVERTISEMENT

Gemeni

O zi care aduce un venit suplimentar, asta datorită muncii tale. Ai parte de rezultate foarte bune și asta se va vedea și mai departe.

Rac

Astrele anunță o zi marcată de tărie de caracter. Nu trebuie neapărat să te confrunți cu cineva, pur și simplu experiența își spune cuvântul.

ADVERTISEMENT

Leu

Ai parte de echilibru emoțional. Indiferent de situațiile care îți ies în cale nu te pierzi cu firea și știi să analizezi la rece totul.

Fecioară

Te poți baza pe prieteni și cunoștințe. E foarte important impacul pe care-l are imaginea ta în mediul în care trăiești.

ADVERTISEMENT

Balanță

Autoritate, impunere și rezolvarea lucrurilor așa cum știi mai bine. Te interesează prea puțin ce se întâmplă în preajma ta.

Scorpion

Intuiția este la cote maxime și te ajută să anticipiezi niște consecințe. Ești singura zodie care știe ce urmează și unde duce fiecare gest.

Săgetător

Zi marcată de influența pe care o poți avea asupra unei persoane. Apelează la coarda sensibilă pentru a obține ce-și doresc.

Capricorn

Relația personală este subliniată cu cineva foarte important. Există un risc destul de mare să superi acest om.

Vărsător

Multă muncă și spirit de datorie. Calendarul te obligă să duci toate lucrurile la bun sfârșit, să nu mai amâni.

Pești

Emoții, mai ales în raport cu oamenii aflați la distanță la care nu poți ajunge nici cu pasul, nici cu inima sau sufletul.

ADVERTISEMENT