Life

Horoscop rune 4-10 septembrie 2023. Voropchievici anunță numele zodiei care va suferi

Horoscop rune 4-10 septembrie 2023. Care sunt zodiile care vor da lovitura, dar cine are necazuri? Mihai Voropchievici știe!
02.09.2023 | 12:32
Horoscop rune 410 septembrie 2023 Voropchievici anunta numele zodiei care va suferi
Horoscop rune 4-10 septembrie 2023, by Mihai Voropchievici. Foto: ASTROFANATIK
ADVERTISEMENT

Horoscop rune 4-10 septembrie 2023, realizat de Mihai Voropchievici. Suntem în luna a noua, lună de bilanț, de analiză. Și săptămâna care vine va fi în acord cu întreaga lună.

Horoscop rune 4-10 septembrie 2023. Anunțurile lui Mihai Voropchievici pentru fiecare zodie

Berbecul trebuie să se înarmeze cu răbdare, să nu se grăbească. Nu e indicat ca nativii de foc să forțeze mâna norocului în săptămâna 4-10 septembrie 2023. Surprizele plăcute vin doar pentru cei care știu să le aștepte și accepte.

ADVERTISEMENT

Taurii au o atenționare. Este cazul să abordeze altfel problemele care îi interesează. Să schimbe tactica. Acolo unde au fost prea buni, prea îngăduitori, e bine să încerce să facă invers. Unde au fost mai duri, e bine să fie mai blânzi.

Horoscop rune 4-10 septembrie 2023. Gemenii, în săptămâna ce vine, vor da lovitura! Se va produce un salt calitativ rapid în existența lor. Au o rună puternică menită a veni cu schimbări calitative chiar din 4 sau 5 septembrie 2023.

ADVERTISEMENT

Racii vor primi vești bune. S-ar putea să primească un cadou-surpriză sau chiar o sumă importantă de bani. Așadar, au o săptămână cu beneficii majore.

Leii au un mesaj dublu: în primul rând, sunt sfătuiți să se relaxeze, să nu își mai facă griji și probleme pentru o persoană apropiată. Acea persoană are o sănătate excelentă, așa că ar fi bine să lase frământările.

ADVERTISEMENT

Fecioarele și Scorpionii au niște probleme

Horoscop rune 4-10 septembrie 2023. Fecioarele au primit o rună întoarsă, este întoarsă la 180 de grade. Ce înseamnă asta pentru nativii de pământ? Ei bine, e o rună mai grea cu un sfat prețios. Să aibă forță, putere și tărie în săptămâna 4-10 septembrie deoarece e o perioadă cu ceva probe de încercare. Fecioarele vor fi un pic mai tensionate, nelalocul lor.

Am ajuns și la Balanțe. E repetativă runa. Și anum, ele pot găsi răspunsul sau rezolvarea problemei care îi frământă cu condiția să angajeze o discuție sinceră cu ceilalți membri ai familiei. Tot ce îi frământă e bine să fie exprimat, să se deschide în fața rudeniilor.

ADVERTISEMENT

Scorpionii dau de necaz! Vor susține o bătălie furtunoasă sau o dispută. Nativii de apă sunt extrem de agitați, însă runa îi sfătuiește să își păstreze calmul, căci totul se va rezolva.

Săgetătorii au parte de o suită de schimbări majore chiar din primele zile ale săptămânii, încă de pe 4 sau 5 septembrie. Aceste schimbări vor fi, însă, în conformitate cu modul lor de a gândi și de a acționa.

Capricornul are săptămână de dragoste. Le-a ieșit nativilor de pământ o dragoste nouă pasionantă. Unde dragoste nu e, nimic nu e! Vărsătorii sunt sfătuiți să rămână acasă în așteptarea unei schimbări. Asta se va întâmpla foarte curând.

Peștii sunt anunțați că a venit timpul să fie pregătiți să înceapă o viață nouă, un soi de revigorare în toate planurile, atât fizic cât și psihic.

Intră pe pagina de YouTube ASTROFANATIK pentru a afla și alte previziuni astrologice interesante.

ADVERTISEMENT