Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 27 iunie – 3 iulie 2022. Nativii sunt preocupați de bani

Camelia Pătrășcanu a dezvăluit horoscopul pentru perioada 27 iunie- 3 iulie 2022. Nativii vor fi preocupați de situația materială și vor lua decizii care să le schimbe viața.
26.06.2022 | 20:45
Horoscop Camelia Patrascanu pentru saptamana 27 iunie  3 iulie 2022 Nativii sunt preocupati de bani
Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 27 iunie- 3 iulie. Foto: captură Antena 3
ADVERTISEMENT

Camelia Pătrășcanu a dezvăluit cum arată săptămâna 27 iunie- 3 iulie pentru nativii zodiacului. Conform horoscopului realizat de celebrul astrolog, nativii vot fi preocupați de situația materială, casă, avere. În același timp, unii vor găsi acea doză de curaj pentru a face schimbări în viață, însă nu vor avea parte de suportul familiei.

Horoscopul pentru 27 iunie- 3 iulie 2022 realizat de Camelia Pătrășcanu:

Berbec

Berbecii vor fi foarte activi în prima parte a săptămânii. Luni și marți vor fi ocupați să acumuleze informații, să facă cercetări și investigații. Poartă discuții cu persoane importante și fac demersuri pentru a înțelege exact care este situația în care se află.

ADVERTISEMENT

Miercuri, Luna Nouă în Rac produce schimbări și apar calcule legate de avere, proprietate, confort sau resurse. În weekend, dispoziția nativilor se schimbă.

Taur

Taurii își fac griji pentru bani încă de la începutul săptămânii. Profitul vine din modul isteț și îndemânatic în care își desfășoară activitatea. Luna Nouă în Rac s-ar putea să le încurce treburile.

ADVERTISEMENT

Vor avea nevoie de un act pe care este dificil să-l obțină. Dacă au făcut greșeli, trebuie să le repare. De asemenea, weekendul și-l petrec alături de familie, a dezvăluit astrologul de la Antena 3. 

Gemeni

La început de săptămână, Gemenii sunt plini de energie, iar asta îi ajută să-și rezolve foarte repede problemele, vorbind cu oamenii potriviți.

ADVERTISEMENT

Zilele de miercuri și joi vor fi tensionate din cauza banilor. Intervin anumite cheltuieli neprevăzute. În weekend, vor discuta cu mai multe persoane pentru a se putea organiza corespunzător.

Rac

Începutul de săptămână îi găsește pe Raci acordând atenție detaliilor, deoarece vor să se asigure că totul merge bine. Nu-și vor investi energia în proiecte cărora cred că nu le fac față. În schimb, intuiția îi ajută să se descurce de minune în relațiile cu ceilalți.

ADVERTISEMENT

Miercuri și joi, s-ar putea să fie nevoiți să se implice în discuție contradictorii cu o persoană apropiată. În weekend, își fac calcule financiare.

Leu

Leii încep săptămâna cu multe întâlniri. Primesc complimente și sunt apreciați. Gândesc niște proiecte care să-i pună în valoare, iar umorul îi scoate în evidență.

De miercuri, ar putea să apară probleme de sănătate. Rezolvarea acestora vine în weekend, când buna dispoziție le va reveni.

Fecioară

Fecioarele au anumite realizări care le fac să fie mândre de munca depusă. Luna Nouă le aduce dificultăți în plan sentimental, în raport cu o persoană dragă.

Poate fi vorba despre copil, partenerul de viață sau un prieten apropiat. În principal, nativii au impresia că nu li se recunoaște efortul și că nu primesc înapoi la fel de mult pe cât oferă. În weekend, au nevoie de timp pentru a-și liniști sufletul.

Balanță

Balanțele călătoresc, fac vizite și împărtășesc cu alte persoane ideile pe carele au. Se simt bine în rolul de mentor și încearcă să-i educe pe alții când vine vorba de probleme sociale sau de politică.

Luna Nouă le aduce tensiuni în carieră sau într-un aranjament care nu mai pare la fel sigur din cauza unor persoane sau a unor detalii care nu au fost bine stabilite.

Scorpion

Și Scorpionii își fac griji pentru bani. Au nevoie de o mărire de salariu și cu toate că nu consideră că nu merită cu adevărat, vor ști cum să pună problema astfel încât să aibă câștig de cauză.

Miercuri și joi este indicat să evite călătoriile sau să le pregătească foarte bine și să se asigure că au totul bine pus la punct, pentru a nu avea probleme cu legea.

Săgetător

Săgetătorii pun preț pe relațiile cu ceilalți. Vor să iasă în evidență, iar acest lucru se întâmplă. Miercuri și Joi, ar putea primi niște bani dintr-o acțiune sau idee pe care le-au livrat-o altcuiva. Totuși, s-ar putea să nu fie mulțumiți de sumă.

Totodată, vor apărea cheltuieli neprevăzute, dar care nu se dovedesc a fi foarte utile în acest moment. Sfârșitul de săptămână este rezervat pentru relaxare și plimbare.

Capricorn

Luni și marți, Capricornii vor munci cu plăcere și au ocazia să învețe lucruri noi. Colaborează cu persoane tinere, descoperă soluții la care nu s-au gândit până acum pentru a economisi bani.

Luna Nouă creează tensiuni în cuplu. Partenerul poate întreprinde ceva despre care nu știau sau cu care nu sunt de acord.

Vărsător

Vărsătorii sunt creativi, originali și vin cu idei prin care să rezolve anumite probleme. Miercuri și joi ar putea apărea probleme de sănătate și este recomandat să-și facă niște investigații amănunțite.

La serviciu nu se simt în largul lor. Au impresia că șefii sau colegii îi restrâng și nu pot să-și pună în practică creativitatea.

Pești

Săptămâna ar putea începe bine dacă Peștii se concentrează singuri pe ceea ce au de făcut și nu se lasă influențați de părerea altor persoane.

Luna Nouă provoacă tensiuni în relații, cu partenerul de viață, dar și cu prietenii apropiați. Au emoții mari când vine vorba să-și exprime sentimentele sau ideile, deși acest lucru le-ar putea produce pierderi materiale. În weekend, capătă mai mult curaj.

ADVERTISEMENT