Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 28 iunie – 4 iulie 2021. Perioadă de vis pentru 3 zodii

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 28 iunie - 4 iulie 2021. Este o perioadă importantă pentru trei zodii.
27.06.2021 | 12:45
Horoscop Camelia Patrascanu pentru saptamana 28 iunie  4 iulie 2021 Perioada de vis pentru 3 zodii
Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru săptămâna 28 iunie - 4 iulie 2021. Perioadă de vis pentru 3 zodii. Sursa foto: Antena 3
ADVERTISEMENT

În perioada aceasta, zodiile vor avea parte de o săptămâna specială, plină de însemnătate. În prima jumătate a săptămânii trebuie să fim foarte atenți la informațiile pe care le primim și, mai ales, la doza de adevăr pe care acestea o conțin.

Abia de la jumătatea săptămânii 28 iunie – 4 iulie 2021 începem să devenim mai productivi și nu este exclus să culegem roadele muncii noastre din acest interval.

ADVERTISEMENT

Berbec

Pentru cei din zodia Berbec primele zile ale acestei săptămâni vor fi unele în care se vor simți derutați. Este posibil să primești informații contradictorii și să nu fii capabil să transmit ceea ce simți cu adevărat.

Pot fi, de asemenea, destul de tentați să înfrumusețeze situația reală și să exagereze adevărul. În weekend aceștia vor fi harnici.

ADVERTISEMENT

Taur

Taurii au o săptămână bună și sunt foarte sociabili, mai ales în zilele de marți și miercuri. Primesc niște vești nu prea bune de la prieteni sau pot fi deranjați de anumite sfaturi sau comportamente ale celor din jurul lor, astfel că în a doua jumătate a săptămânii decid să se retragă din acest cerc de socializare și se concentrează pe sine.

Gemeni

Gemenii au de luat multe decizii în această săptămână și pot rezolva mult mai multe lucruri decât și-ar fi propus inițial, în special în zilele de marți și de miercuri.

ADVERTISEMENT

Reușesc să găsească niște soluții la care nimeni nu se gândise pentru niște probleme ce stresează mai mulți oameni și, tocmai de aceea, la final de săptămână sunt lăudați și culeg roadele muncii lor.

Rac

Racii primesc vești de tot felul în această săptămână și trebuie să se asigure că înțeleg mesajele celorlalți, înainte de a comunica înapoi. Zilele de joi și vineri sunt pline de energie și nu te ferești să îți impui punctul de vedere.

ADVERTISEMENT

Leu

Leii sunt concentrați pe lucrurile pe care le primesc și pot avea unele conflicte cu oameni apropiați lor. Se pot simți trădați sau poate exista, într-adevăr, o trădare. În weekend trebuie să rezolve foarte multe lucruri.

Fecioară

Fecioarele sunt axate pe muncă și de această dată își organizează timpul foarte bine și stabilesc unele reguli pentru a putea fi eficienți. Miercuri este o zi mai delicată și trebuie să fii atent la felul în care comunici și să încerci să înțelegi și poziția celorlalți.

La final de săptămână vei porni într-o călătorie.

Balanță

Balanțele încep săptămână foarte bine, dar apoi, în zilele de marți și miercuri, este nevoie de intervenția lor pentru a elimina niște greșeli făcute de alții poate la locul de muncă.

Următoarele zile pot fi unele destul de tensionate tocmai din această cauză, dar totul se rezolvă la final de săptămână, conform previziunilor astrologului de la Antena 3.

Scorpion

Scorpionii luptă pe tot parcursul săptămânii ca toate lucrurile pe care le aveau pe agenda de lucru să fie rezolvate în timp util. Marți și miercuri poți fi rănit de oamenii din jurul tău, mai ales prin gesturi sau cuvinte. Joi, vineri și sâmbătă lucrurile stau mult mai bine.

Săgetător

Celor din zodia Săgetător li se cere să aibă mai multă grijă de ei și de sănătatea lor, precum și de propria lor casă, dar și de confort. Tocmai din această cauză, s-ar putea să-și piardă un pic energia, dar la final de săptămâna aceasta revine și ies în oraș.

Capricorn

Capricornii sunt axați să facă bani, dar nu prea au șanse în această săptămână. Marți și miercuri, Capricornii pot fi martorii unor tensiuni, după cum arată horoscopul realizat de Camelia Pătrășcanu. La final de săptămână mergi în vizită la rude.

Vărsător

Vărsătorii au niște cheltuieli neprevăzute de făcut în zilele de marți și miercuri, și este posibil să dea mai mult decât ar fi cazul. În zilele de joi și de vineri, ei reușesc să găsească niște soluții foarte inteligente. Poate fi vorba și de niște achiziții pentru locul de muncă pe care trebuie să le plătești din buzunar.

Pești

Pentru cei din zodia Pești, horoscopul săptămânal arată că se vor concentra asupra propriei persoane și asupra propriilor interese, în special în zilele de marți și de miercuri.

Ei dau dovadă de foarte multă raționalitate și încep să analizeze mai mult lucrurile din viața lor și mai ales cele care ar putea avea o influență negativă.

Încep să se gândească la resursele lor și la timpul pe care îl au la dispoziție și cu cine vor să-l petreacă, de fapt. Pot apărea chiar niște schimbări în stilul lor de viață în acest weekend.

ADVERTISEMENT