Life

Horoscop Camelia Pătrășcanu: vineri, 10 septembrie 2021. Doi nativi sunt nostalgici

Horoscop Camelia Pătrășcanu pentru vineri, 10 septembrie 2021. Află care sunt previziunile astrologului pentru fiecare zodie.
10.09.2021 | 10:32
Horoscop Camelia Patrascanu vineri 10 septembrie 2021 Doi nativi sunt nostalgici
ADVERTISEMENT

Camelia Pătrășcanu prezintă horoscopul pentru vineri, 10 septembrie 2021. Nativii trebuie să găsească un flux, să fie mai receptivi și să înțeleagă mai bine lucrurile din jurul lor, conform astrologului de la Antena 3. 

Horoscop Camelia Pătrășcanu: vineri, 10 septembrie 2021, pentru toate zodiile

Berbec

Dai dovadă de empatie și te pui în locul celuilalt, mai ales dacă vrei să vezi temerile, ezitările unei persoane sau cum ai putea să o consolezi.

ADVERTISEMENT

Taur

Ar trebui să acorzi mai multă atenție lucrurilor nerostite sau la gesturile subtile ale persoanei iubite sau chiar ale prietenilor. Trebuie să-ți dai seama ce vor să-ți transmită ceilalți.

Gemeni

Ar trebui să dai dovadă de mai mult tact, înțelegere, iertare și toleranță pentru o persoană care a greșit față de tine sau nu și-a făcut bine treaba la locul de muncă.

ADVERTISEMENT

Rac

Trebuie să lași mai mult de la tine în relația cu persoana iubită sau cu copiii. Ar trebui să amâni niște discuții mai dificile cu cineva, deși urmărești persoana respectivă ca să vezi când e gata să vorbească.

Leu

Ai o zi dificilă astăzi. Poate ar fi bine să te ocupi mai mult de tine, să-ți creezi un cadru mai potrivit pentru tine și să nu faci lucruri foarte complicate.

ADVERTISEMENT

Fecioară

S-ar putea să ai parte de discuții obositoare, care îți creează emoții sau disconfort. Preferi să amâni aceste discuții decât să spui niște lucruri nepotrivite.

Balanță

Astăzi este vorba despre bani, pe care îi utilizezi pentru a umple un gol, a repara o greșeală sau îi oferi cuiva care are nevoie de ei.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Ai o stare specială și dai dovadă de o intuiție bună ca să ai ansamblul. Nu te implici emoțional, dar găsești soluții pe care alții nu le-au găsit până în acest moment.

Săgetător

S-ar putea ca ziua de astăzi să-ți aducă melancolie, nostalgie sau regrete cu privire la niște lucruri pe care nu le-ai făcut. Este o zi bună pentru a rezolva niște lucruri cu o anumită persoană.

Capricorn

Ai o stare de melancolie, mai ales dacă te gândești la niște amintiri frumoase, dar cu un prieten pe care nu l-ai văzut de mult timp. Poți merge în locuri încărcate de nostalgie pentru tine.

Vărsător

Ai o zi bună dacă te folosești de inspirație și nu de presiune pentru a lucra. Poți crea o viziune a unui alt mod de a duce lucrurile mai departe.

Pești

Astăzi primești vești bune de departe, sau chiar informații bune. Se poate să iei legătura cu niște persoane cu care nu ai mai vorbit de mult timp. Primești o invitație într-o călătorie.

ADVERTISEMENT