Life

Horoscop Urania pentru săptămâna 3-9 iulie 2021. Leul are parte de câteva nemulțumiri

Horoscopul pregătit de Urania pentru intervalul 3-9 iulie 2021 anunță o confruntare specială între patru planete. Este vorba de Saturn, Marte, Venus și Uranus.
02.07.2021 | 13:51
Horoscop Urania pentru saptamana 39 iulie 2021 Leul are parte de cateva nemultumiri
ADVERTISEMENT

De asemenea, în perioada 8-10 iulie Luna va tranzita zodia Racului și se va apropia de Soare, fenomen care aduce un aspect astral special pentru multe dintre semnele zodiacale.

Luna Nouă în Rac se va forma în zorii zilei de 10 iulie. Descoperă în rândurile de mai jos care sunt evenimentele și întâmplările pentru fiecare zodie.

ADVERTISEMENT

Horoscop Urania pentru săptămâna 3-9 iulie 2021, de la nativ la nativ

Berbec

În weekend este nevoie de mobilizare majoră pentru a face față solicitărilor care vin spre tine. Săptămâna viitoare aduce premise bănești, așa că este posibil să cheltui bani pentru un copil sau pentru o persoană care are pretenții ridicate.

De marți până joi sunt anunțate deplasări de scurtă durată, vizite, dialoguri personale, prezentare la examene sau teste. Următoarele zile sunt dedicate familiei și treburilor gospodărești. Cei singuri se bucură de o viață sentimentală intensă. Atenție la informațiile care pot fi răstălmăcite.

ADVERTISEMENT

Taur

Stare organică lipsită de coerență și oboseli trecătoare la începutul intervalului astrologic, dar și incapacitate de a te concentra pe o activitate practică. Relațiile cu familia sunt marcate de rezistență și ostilitate pasivă în perioada 3-4 iulie, cât și în preajma zilei de 9 iulie.

Unele legături se vor deteriora, iar consultările și discuțiile pe teme bănești pot aduce unele profituri. Finalul de săptămână este centrat mai mult pe ascultare, pe atenție, dar și analizarea unor lucruri publice. Implicare mai multă în domeniul de activitate.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Schimburi de idei și impresii, cât și nemulțumiri mocnite sau dialoguri aprinse în primele zile. Deschidere către cunoaștere și aflarea mai multor informații, dar și nevoie de afirmare prin cuvinte. Se cere o reevaluare responsabilă a felului în care câștigă banii.

Posibile treziri la o nouă realitate socio-profesională pe fondul unor experiențe inedite, întreaga săptămână fiind concentrată pe planul învățării și a cursurilor de perfecționare. Conflicte interioare ale celor care lucrează cu instituțiile publice.

ADVERTISEMENT

Rac

Activități profesionale, rezolvări și individualism, vor să facă totul singuri. Planurile cu prietenii sunt date peste cap din cauza banilor, nu toți au resurse necesare pentru distracții. Partea bună este că starea de sănătate evoluează în parametrii normali.

Suport astral special și încărcătură energetică mare pentru toți nativii indiferent de vârstă. Casa banilor și cea a bunurilor sunt puse la încercare, asta și din cauza situației dramatice din ultima perioadă. Perioada asta bazează-te numai pe tine.

Leu

Vești care nu aduc niciun fel de mulțumire, în special în data de 3 iulie. Limitări și situații fără ieșire în plan profesional, de aici și unele conflicte cu superiorii. Cele mai acute ipostaze se pot petrece în zilele de 3,4 și 9 iulie, fără că tensiunile să se epuizeze.

Sunt câteva necazuri pe care le au de îndurat până la finalul lunii august. Între 6 și 8 iulie astrele prevăd relații bune cu prieteni, consultări și o comunicare foarte degajată. Sensibilitate accentuată a funcțiilor metabolice în jurul datei de 10 iulie.

Fecioară

Nemulțumiri și contradicții la nivel de conștiință la început de interval astrologic. Se află pe un teren al nisipurilor mișcătoare, dovadă că nu mai pot fi siguri de nimeni și nimic, de aici și dorința majoră de a cunoaște care este adevărul.

Este momentul să stea în expectativă până la o lămurire reală. Nu este cazul de declarații în context socio-profesional, public sau politic, abia în jurul datei de 6 iulie putându-se exprima cu siguranță și autoritate. Relații marcate de spirit critic sau de prudență față de unul sau mai mulți prieteni.

Previziunile complete pentru săptămâna 3-9 iulie 2021 pot fi citite integral pe libertatea.ro.

ADVERTISEMENT