Life

Horoscop de dragoste cu Mihai Voropchievici, pentru toamna 2021. Ce nativi se îndrăgostesc

Horoscop de dragoste cu Mihai Voropchievici, pentru toamna 2021. Află ce nativi se vor îndrăgosti în această perioadă.
11.09.2021 | 21:24
Horoscop de dragoste cu Mihai Voropchievici pentru toamna 2021 Ce nativi se indragostesc
ADVERTISEMENT

Mihai Voropchievici prezintă horoscopul de dragoste pentru toamna 2021. În cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse” de la Antena 3, numerologul a dezvăluit ce nativi se vor îndrăgosti în această perioadă.

Unii nativi vor găsi iubirea acolo unde se așteaptă cel mai puțin, în timp ce alții trebuie să o descopere în lucrurile mici sau chiar în ei înșiși.

ADVERTISEMENT

Horoscop de dragoste cu Mihai Voropchievici, pentru toamna 2021. Nativii care se îndrăgostesc

Berbec

Ai parte de o surpriză în această toamnă. Vei găsi iubirea într-un nou capitol din viața ta, ai parte de un nou început și multe schimbări care îți dau planurile peste cap. E important să ști că ești acolo unde trebuie, chiar dacă apar îndoieli.

Taur

Nu trebuie să cauți prea mult, pentru că iubirea este chiar în mâna ta. Universul îți aduce un partener care se află chiar lângă tine și este sufletul tău pereche.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Un partener din trecut revine în viața ta, iar lucrurile merg mai bine acum între voi. Nu mai trebuie să pui la suflet dezamăgirea dacă vrei ca povestea de dragoste să fie una frumoasă, ai mai multă încredere în tine și în persoana iubită.

Rac

Astrele îți pregătesc surprize și îți vor scoate în cale sufletul pereche sau acea persoană care să te completeze și să-ți arate ce înseamnă iubirea adevărată.

ADVERTISEMENT

Leu

Găsești iubirea în lucrurile mărunte și nu mai trebuie să le cauți pe cele mărețe. Trebuie să-ți dai seama ce contează cu adevărat, să ieși din zona de confort, să experimentezi și să fii recunoscător, să trăiești în prezent.

Fecioară

Încearcă să te apropii mai mult de oamenii din jurul tău și să creezi legături speciale cu ei, să empatizezi cu ei și să le fii alături. Este o perioadă bună pentru construirea unor relații mature, speciale, bazate pe dragoste adevărată.

ADVERTISEMENT

Balanță

Găsești iubirea în prezent. Trebuie să renunți la trecut și să te vindeci ca să poți trăi clipa. E momentul perfect să-ți dai seama cine ești cu adevărat, să faci ce-ți place și să te bucuri de viață.

Scorpion

Trebuie să arăți mai multă recunoștință pentru viața ta și vei vedea cum vine fericirea. Această toamnă îți va aduce surprize din care vei învăța ce este cu adevărat important și cum poți găsi cea mai pură formă de iubire din Univers.

Săgetător

Găsești iubirea în pasiunile tale, ai parte de niște schimbări care îți vor aduce fericire. Vei găsi iubirea acolo unde nu te-ai gândit să o cauți, și anume în hobby-uri, așa că trebuie să-ți faci timp pentru ceea ce îți place.

Capricorn

Simți nevoia să-ți consolidezi legătura cu membrii familiei, să stai mai mult cu ei și să-i înțelegi, să te întorci la origini, după cum spune Mihai Voropchievici. Vei realiza anumite lucruri și îți vei da seama ce schimbări trebuie să faci.

Vărsător

Vei găsi iubirea în propriul tău suflet, o iubire adevărată pe care nu o vei pierde niciodată. Trebuie doar să-ți deschizi inima ca să ai parte de ea, să petreci mai mult timp cu tine.

Pești

Universul vine cu o surpriză specială pentru tine în această toamnă și vei găsi iubirea exact acolo unde nu te aștepți. Poate fi vorba despre un coleg de la locul de muncă sau chiar despre un prieten apropiat.

ADVERTISEMENT