Life

Horoscop dragoste Camelia Pătrășcanu. Zodiile care suferă din iubire și se despart până la toamnă

Horoscop dragoste Camelia Pătrășcanu: Cuadratura Venus retrograd - Uranus pune relațiile sentimentale la examene cruciale!
04.08.2023 | 11:48
Horoscop dragoste Camelia Patrascanu Zodiile care sufera din iubire si se despart pana la toamna
Horoscop dragoste Camelia Pătrășcanu. Previziunile momentului. Foto-montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Horoscop dragoste Camelia Pătrășcanu. Sentimentele sunt puse la mare încercare din cauza fenomenului astrologic al momentului! Se întâmplă din 6 august 2023!

Horoscop dragoste Camelia Pătrășcanu. Cuadratura care tensionează cuplurile

Cuadratura Venus retrograd – Uranus vorbește despre iubire până în luna septembrie. Venus e în ardentul Leu, o să retrogradeze și Mercur, iar toate lucrurile se combină.

ADVERTISEMENT

O să urmeze și o cuadratură cu Jupiter. Tot ce înseamnă zonă afectivă, pasiune și senzualitate primește o furtună energetică din partea astrelor. Cuadraturile și retrogradările indică faptul că putem avea multe răzgândiri în iubire.

Horoscop dragoste Camelia Pătrășcanu. Sunt și capricii, dar și foarte multe orgolii. Nu putem trece peste inima noastră, conștiința noastră, nu ne putem schimonosi firea, nu putem ceda. De aici, o avalanșă de situații care se pot crea. Sunt aspecte tensionate într-un context în general tensionat, între 6 și 16 august 2023.

ADVERTISEMENT

Tensiunile în dragoste se vor întinde, așadar, până în septembrie. Suntem cam pe cont propriu și vom constata în situații, dialoguri, gesturi. Ne vom simți constrânși, presați să facem lucrurile cum nu ne place. Trebuie să luăm atitudine. Venus ne spune să fim noi înșine, să ne asumăm riscuri, să fim onești cu noi. Nu prea suntem diplomați și ni se cere să ne asumăm că putem deranja cu ce intenționăm. Sunt multe răzgândiri și poate părăsiri la altar!

Berbecii nu mai lasă de la ei în dragoste

Pentru Berbeci, este anunțată o perioadă fierbinte în legătură cu orice persoană iubită, nu doar în relațiile romantice. Berbecii nu prea pot lăsa de la ei. Nu sunt adepții compromisurilor. Vor pune piciorul în prag, vor adopta o poziție morală. Vor reflecta asupra consecințelor. Vor încerca să îndrume de pe o poziție înaltă morală.

ADVERTISEMENT

Horoscop dragoste Camelia Pătrășcanu. Taurii sunt vizați în relația cu cei din casă. Au nevoie de libertate și nu vor să fie sâcâiți. Dacă au ceva de făcut pentru confortul lor. Au mare nevoie de libertate.

Pentru Gemeni, tensiunile sentimentale sunt legate de secrete pe care le pot afla acum. Poate că unii au nevoie să facă niște investigații pentru a se lămuri dacă lucrurile pe care le-au auzit chiar sunt așa și nu cuvma sunt toxic nuanțate pentru a se crea zâzanie.

ADVERTISEMENT

Racii sunt pragmatici în iubire. Își fac calcule. Consumă multă energie pentru a-și exprima și dovedi iubirea. Unii Raci sunt mai interesați de iubire pentru propria lor persoană. Fac cercetări în legătură cu ce e prielnic pentru ei. Descoperă că au făcut lucruri pentru alții și mai puțin pentru ei și acum se resimt.

Fecioarele sunt cuprinse de dor

Pentru Lei, tensiunile sunt evidente. Venus e retrograd în semnul lor zodiacal. Postura în care sunt puși poate fi ingrată, mai ales în relațiile oficiale sau în relația cu o persoană importantă. Există relații de încredere care acum sunt puse sub semnul întrebării.

Horoscop dragoste Camelia Pătrășcanu. Fecioarele au mult dor și multă afecțiune pentru persoane sau situații, conjuncturi la care au sentimentul că nu pot ajunge. Sunt nevoite să strecoare anumite activități și acțiuni pe care le iubesc mult. Pentru iubire, trebuie să parcurgă distanțe mari geografic.

Pentru Balanțe, tensiuni și în cazul lor! Gusturile nu prea sunt comune. Dezbat mult dacă să facă într-un fel sau în alt fel. De data asta, Balanțele nu prea vor să facă sacrificii, mai ales dacă nu le pică bine.

Horoscop dragoste Camelia Pătrășcanu: Scorpionii devin autoritari în relație

Scorpionii au iubirea plină de autoritate sau autoritarism. Simt nevoia să se impună și pun la punct pe cineva. Taie macaroana. Nu rup relația, dar se poziționează distinct în raport cu o persoană.

Pentru Săgetători, iubirea invită la drum și pot să își aranjeze drumul pentru a întâlni persoana potrivită. Trebuie să facă un slalom printre alte activități, mai ales dacă sunt voiaje lungi și complexe. Au nevoie de multe aranjamente pentru a ajunge cu persoana iubită acolo unde își doresc.

Capricornii cedează în fața persoanei iubite

Capricornii cedează un pic mai mult în fața altor persoane. Le fac pe plac. Nu tot ce își doresc ei e sănătos și punctează acest lucru, dar cu destul de multă reținere.

Vărsătorii trec prin dispute conjugale, unele legate de casă și confort. Vărsătorii se implică dar doar când au chef și cum au chef. Au nevoie de multă relaxare și lejeritate ca să participe. Sunt cu ochii și pe imaginea lor publică, iar aici vorbim de iubirea de sine.

Peștii sesizează aspecte bolnăvicioase, toxice în dragoste. Poate se sfătuiesc cu cineva, cu un specialist care judecă bine. Pot avea o situație delicată afectiv. E bine să ceară sfaturi. Pot analiza aspecte dubioase pentru ei în perioada 6-16 august. Sunt minciunele, jumătăți de adevăr pe care le sesizează.

Pentru alte previziuni realizate de Camelia Pătrășcanu, intră pe pagina de YouTube ASTROFANATIK.

ADVERTISEMENT
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat...
În Columbia toată lumea știe cine este soția lui Giovanni Becali. L-au eliberat imediat dintr-o pușcărie din Bogota când au aflat cum o cheamă
Cine e fotbalistul care i-a plătit victimei lui Dani Alves 150.000 de euro,...
Cine e fotbalistul care i-a plătit victimei lui Dani Alves 150.000 de euro, în locul brazilianului
Incendiu de proporții. Un bloc de 14 etaje a fost înghițit de flăcări,...
Incendiu de proporții. Un bloc de 14 etaje a fost înghițit de flăcări, în Valencia. 450 de oameni trăiesc în clădire
„M-am simțit «Regina reginelor»”. Laurette dezvăluie cum l-a cucerit pe Ion Țiriac: „Știți...
„M-am simțit «Regina reginelor»”. Laurette dezvăluie cum l-a cucerit pe Ion Țiriac: „Știți cum îi zic eu?”
DOCUMENT Taxele și impozitele locale din București cresc din nou
DOCUMENT Taxele și impozitele locale din București cresc din nou
Străzi din Bucureşti, cu
Străzi din Bucureşti, cu "nume tâmpite" puse de regimul comunist. "Aşa le-am găsit de când m-am mutat eu"
Orașul în care oamenii au declarat război operelor de artă. Sculpturi furate, vandalizate...
Orașul în care oamenii au declarat război operelor de artă. Sculpturi furate, vandalizate sau batjocorite pe internet
Cel mai bogat sat din România, unde Ferrari-ul e considerat „vechitură”. Puțini români...
Cel mai bogat sat din România, unde Ferrari-ul e considerat „vechitură”. Puțini români știu de existența lui
Scandal uriaș la procesul lui Vlad Pascu. Judecătoarea a întrebat dacă una dintre...
Scandal uriaș la procesul lui Vlad Pascu. Judecătoarea a întrebat dacă una dintre victime este în sală. Reacția imeediată a tatălui
Stațiunea supranumită „Perla Apusenilor”, un adevărat paradis. Ce boli se pot trata
Stațiunea supranumită „Perla Apusenilor”, un adevărat paradis. Ce boli se pot trata
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la cinci luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
VIDEO şocant: Dan Bursuc îi calcă pe urme lui Florin Salam: "S-a făcut...
VIDEO şocant: Dan Bursuc îi calcă pe urme lui Florin Salam: "S-a făcut parizer"
Toată sala a încremenit la procesul lui Vlad Pascu. Judecătoarea a verificat dacă...
Toată sala a încremenit la procesul lui Vlad Pascu. Judecătoarea a verificat dacă e prezent și studentul ucis în accidentul de la 2 Mai
De ce ușa de la baie trebuie ținută închisă mereu? Explicația la care...
De ce ușa de la baie trebuie ținută închisă mereu? Explicația la care nimeni nu se aștepta