Life

Horoscop karmic pentru luna mai 2024. Zodiile cu ghinion în pragul verii

Horoscop karmic pentru luna mai 2024. Unele zodii vor avea ghinion pe mai multe planuri în pragul verii. Care sunt acelea?
07.04.2024 | 17:29
Horoscop karmic pentru luna mai 2024 Zodiile cu ghinion in pragul verii
Horoscop karmic pentru luna mai 2024. Foto: canva.com
ADVERTISEMENT

Horoscop karmic luna mai 2024. Ultima lună de primăvară se anunță destul de agitată, cu foarte multe răsturnări de situație în viețile zodiilor.

Horoscop karmic pentru luna mai 2024

Am putea spune că în această lună karma își va face simțită prezența mai mult ca în oricare altă lună a anului 2024. Asta înseamnă că persoanele care au făcut bine vor primi același bine de la Univers. Cele care au greșit, vor trebui să plătească acum factura.

ADVERTISEMENT

Horoscop karmic luna mai 2024. Începem cu zodiile de aer, cele mai ghinioniste, am putea spune, în luna mai 2024. Gemenii, Balanțele și Vărsătorii sunt nevoiți să își ia mai multe măsuri de siguranță, mai ales dacă s-au precipitat în realizarea unui proiect.

Slaba sau proasta pregătire se va vedea mai ales în rândul Gemenilor și Balanțelor. Vărsătorii fac cum fac și cad mereu în picioare, ca pisicile!

ADVERTISEMENT

Zodiile de foc (Berbec, Săgetător, Leu) au o lună mai mai puțin agitată față de aprilie. Pentru nativii de foc vin clipe frumoase, momente de neuitat, situații în care își pot pune în valoare calitățile.

Berbecii muncesc cu folos, iar Săgetătorii își redobândesc liniștea și echilibrul de care aveau atâta nevoie în ultima perioadă. Cât despre Lei, sunt puși pe investiții importante.

ADVERTISEMENT

Zodiile de apă, puse pe treabă

Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești) sunt puși serios pe treabă și munca lor începe să dea roade. Au parte de tot felul de ocazii cu care se lovesc doar o dată în viață.

Horoscop karmic luna mai 2024. Sunt foarte avantajați mai ales de conjuncția Jupiter-Uranus din Taur, care după data de 1 mai își va pune amprenta pozitiv asupra lor.

ADVERTISEMENT

Zodiile de pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) au un mai 2024 plin de visare. Își fac tot felul de planuri, lucrează la proiecte de viitor atât în sfera profesională, cât și în cea personală.

Nu e deloc exclus ca Fecioarele și Capricornii să înceapă o relație nouă, undeva la sfârșitul lunii mai, aproape de primele zile din iunie.

ADVERTISEMENT