Life
notix pixel id

Horoscop karmic pentru săptămâna 1-7 noiembrie 2021. Zodiile de pământ dau de negativism

Horoscop karmic pentru săptămâna 1-7 noiembrie 2021: zodiile de pământ se lovesc de oameni cu gânduri negative și se simt afectate.
31.10.2021 | 10:45
Horoscop karmic pentru săptămâna 1-7 noiembrie 2021. Zodiile de pământ dau de negativism
Horoscop karmic pentru săptămâna 1-7 noiembrie 2021. Foto: timesnownews.com
ADVERTISEMENT

Conform celui mai nou horoscop karmic, pentru săptămâna 1-7 noiembrie 2021, zodiile de pământ pot fi puternic afectate de karma negativă a celor din jur.

Prima săptămână din luna noiembrie aduce câteva momente de cumpănă menite să le pună pe anumite zodii cu picioarele pe pământ.

Este o perioadă în care se tranșează multe lucruri și se pot schimba unele dintre cele mai profunde credințe și principii.

ADVERTISEMENT

Horoscop karmic pentru săptămâna 1-7 noiembrie 2021

Noiembrie debutează cu o ușoară stare de apatie și debusolare pentru zodiile de pământ. Taurii, Fecioarele și Capricornii se trezesc în situații în care aud doar lucruri rele.

Fecioarele nu mai suportă lamentările celor din jur și se vor impune spunând că ce e mult e prea mult. Taurii și Capricornii vor fi, de asemenea, extrem de afectați de negativismul prietenilor ori al membrilor familiei.

ADVERTISEMENT

Zodiile de aer (Gemeni, Vărsător, Balanță) trebuie să dea din coate să își facă loc în față. Săptămâna este una plină de provocări pe toate palierele.

Gemenii au câteva revelații din punct de vedere sentimental. Realizează cu cine sunt compatibili cu adevărat. Cât despre Balanțe, pentru ele, următoarele 7 zile vor fi un haos total.

ADVERTISEMENT

Vor avea de făcut tot felul de concesii cu care, la prima mână, nu sunt de acord. N-au încotro și se vor supune majorității. Vărsătorii, în schimb, sunt aerieni și visători și pot deveni intolerabili pentru anumite persoane.

Ce se întâmplă cu zodiile de foc și de apă

Zodiile de foc (Berbec, Leu, Săgetător) se simt protejate de Divinitate și pornesc proiecte interesante. Începutul de lună este benefic mai ales pentru Lei și Berbeci, din punct de vedere profesional.

ADVERTISEMENT

Săgetătorii se simt ocrotiți de persoana iubită și sunt mulțumiți de felul în care decurge viața lor amoroasă.

Zodiile de apă (Rac, Scorpion, Pești) se pun în situații stânjenitoare fără să vrea. Racii s-ar putea să dezvăluie secretele unor apropiați, pur întâmplător. Odată ce vor realiza ce greșeală au făcut, vor vrea să intre în pământ de rușine.

ADVERTISEMENT

Cât despre Scorpioni, ei își văd de-ale lor fără să comunice foarte mult cu exteriorul. Prin situații neplăcute trec și Peștii. Unele din crezurile lor vor fi doborâte de propriile lor experiențe. Nu au de ales și trebuie să recunoască că au greșit.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri